Klantenservice

Veronica Magazine

Met een abonnement op het tijdschrift Veronica Magazine ontvang je het mooiste en grootste entertainmentblad van Nederland op dinsdag op de mat. Het magazine verschijnt wekelijks met het laatste nieuws en reviews over tv, films, muziek, games en lifestyle en sterren uit binnen- en buitenland. En natuurlijk de superhandige tv-gids en het film-overzicht.

Direct contact met Veronica Magazine

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Veronica Magazine telefoon
Bel 088 - 550 02 52
Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Abonnee voordelen

Onze abonnees profiteren wekelijks van honderden euro’s voordeel met een groot aantal kortingsacties op pretparken, uitjes, sauna’s en musicals en theater op veronicamagazine.nl.

En exclusieve wekelijkse winacties zoals bijvoorbeeld kaartjes voor film premières en extra korting op andere Sanoma tijdschriften. Elke abonnee kan via veronicamagazine.nl/abonneevoordeel elke tweede titel met 50% korting afsluiten.

 

Veronica Vereniging

Met het aangaan van een abonnement op Veronica Magazine word je ook automatisch lid  van de Vereniging Veronica. Hiervoor betaal je geen contributie. Meer informatie hierover vind je op: http://www.verenigingveronica.nl/privacy/

Direct contact met Veronica Magazine
Direct contact met één van onze medewerkers? Veronica Magazine telefoon Bel 088 - 550 02 52 Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur