Op 6 februari is de Nederlandse film Niemand in de stad op dvd verschenen. Wij geven 'm 15 x weg.

Niemand in de stad

Drie jonge vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. Een plotselinge dood binnen de vriendengroep zet daarbij alles op scherp. In deze turbulente periode proberen zij los te komen van hun ouders en achtergrond, ervaren zij wat de betekenis is van vriendschap en ontdekken ze wie ze werkelijk zijn.

More content below the advertising
 

 

More content below the advertising

Snelheidsduivels opgelet. Van der Ende Racing Inn in Poeldijk heeft de grootste indoor kartbaan van Europa. Wij geven 5 x 1 heat karten voor 4 personen weg.

Van der Ende Racing Inn

De kartbaan is maar liefst 1,2 kilometer lang met bruggen, verhogingen en meer dan 25 bochten! Met een minimale breedte van 5 meter zijn er bovendien voldoende inhaalmogelijkheden. Dit alles maakt het circuit tot een van de leukste en snelste kartbanen in Nederland.

Let op: Om te mogen karten op de grootste baan van Europa moet je minimaal 1,50 meter lang zijn.

More content below the advertising
 

 

Ter gelegenheid van de bioscooprelease van Cold Pursuit op 21 februari, geven wij 8 x 2 kaarten weg.

Cold Pursuit

In een luxueus skigebied in de Rocky Mountains is de lokale politie niet veel actie gewend. Hier komt verandering in als de zoon van de hardwerkende sneeuwruimer Nels Coxman (Liam Neeson) vermoord wordt door de flamboyante drugsbaron Viking (Tom Bateman). Gedreven door wraak en tot de tanden gewapend, gaat Nels de strijd aan met het gehele drugskartel en verandert hij van een eerlijke burger in een ijskoude burgerwacht.

Cold Pursuit is een actiethriller vol zwarte humor, geregisseerd door Hans Petter Moland. Hij maakte eerder de Noorse film Kraftidioten (In Order of Disappearance) uit 2014, waarop Cold Pursuit gebaseerd is.

More content below the advertising