Ter gelegenheid van de dvd-release van Mission: Impossible – Fallout op 5 december geven wij 8 x de dvd weg.

Mission: Impossible – Fallout

Tijdens een gevaarlijke missie om gestolen plutonium terug te halen, kiest Ethan Hunt (Tom Cruise) om zijn vrienden te redden boven het voltooien van de missie. Zo valt de buit in handen van een dodelijk netwerk van hoogopgeleide agenten dat erop uit is om de beschaving te vernietigen. Nu het lot van de wereld aan een zijden draadje hangt, moeten Ethan en zijn IMF-team (Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson) noodgedwongen samenwerken met een bikkelharde CIA-agent (Henry Cavill). Kunnen ze, in een adembenemende race tegen de klok, de nucleaire dreiging alsnog afwenden?

 

 

 

Alle kersthits zijn verzameld op de dubbel-cd Kerst Kids Top 50. Wij geven de cd 15 x weg.

Kerst Kids Top 50

Dit is het perfecte kerstalbum voor het hele gezin! Met heel veel nummers van o.a. Miss Montreal, Nick & Simon, Do en Bert & Ernie.

 

 

Met de No Bounds XL van House of Marley zit je nooit meer zonder muziek of telefoon. Wij geven de speaker 2 x weg.

No Bounds XL

Deze speaker, met robuuste behuizing, van House of Marley neem je overal mee naartoe. Hij is namelijk water- én stofbestendig en heeft een accuduur van zestien uur. De bluetooth heeft een bereik van dertig meter. Dankzij de ingebouwde powerbank kom je ook nooit meer zonder telefoon te zitten, via de usb-ingang laad je je telefoon eenvoudig op.