Ben jij niet bang aangelegd? Wij geven 3 x een VR indoor skydive-arrangement weg voor twee personen in Roosendaal.

VR Indoor Skydive

Vanaf nu kun je indoor skydiven in virtual reality. Indoor Skydive in Roosendaal bootst het gevoel van een echte sprong uit het vliegtuig na door middel van de virtual reality bril. De windkracht die door de windtunnel blaast, maakt deze 4D vliegervaring net een stukje realistischer. Kies jij voor een verre vakantie naar Hawaii of een citytrip naar Dubai?

De wereldbestemmingen waar je uit kunt kiezen, worden met regelmaat aangevuld en afgewisseld. Zo kun je iedere keer kiezen uit een unieke en bijzondere bestemming en weer iets nieuws ontdekken! De video’s die worden afgespeeld tijdens de VR experience zijn opgenomen door een team professionele skydivers. Zij bezoeken meerdere plekken ter wereld en springen daar uit het vliegtuig om een zo realistisch mogelijk beeld te filmen.

More content below the advertising
 

 

More content below the advertising

Ter gelegenheid van de verschijning van het bordspel Escape Room The Game 2 Players op 15 maart, geven wij het spel 10 x weg. 

Escape Room The Game 2 Players

Deze twee-speler-editie van Escape Room The Game is de perfecte uitdaging voor iedere spelliefhebber en ideaal om mee te nemen op reis. Kraak je hersens met puzzels en raadsels en los die onder tijdsdruk op. Leg samen verbanden tussen de (op het eerste oog) willekeurige aanwijzingen, om binnen zestig minuten drie codes te ontcijferen. Teamwork is de enige sleutel tot succes… 

In het spel zitten twee avonturen: Mad House en Prison Island.

Mad House

Vanuit het gekkenhuis laat je vriendin Diane weten dat de dokters een gruwelijke lobotomiebehandeling bij haar willen gaan uitvoeren. Hierna zal ze nooit meer dezelfde zijn... Jij besluit haar zo snel mogelijk te bevrijden uit het zwaarbeveiligde gekkenhuis. Maar of je op tijd bent?

More content below the advertising

Prison Island

Eindelijk is het zover. Je pakt de aansteker van de bewusteloze bewaker Brent en symbolisch steek je het zorgvuldig doordachte ontsnappingsplan in de brand. Het brandalarm gaat af. De ontsnapping is begonnen! 

 

 

 

Ter gelegenheid van de bioscooprelease van Bon Dieu 2 op 28 maart, geven wij 8 x 2 kaarten weg.

Bon Dieu 2

Na het succes van Bon Dieu! zijn de families Verneuil en Koffi terug. Het Franse echtpaar Claude en Marie Verneuil wordt met een nieuwe crisis geconfronteerd. Hun vier schoonzonen Rachid, David, Chao en Charles willen samen met hun vrouwen en kinderen Frankrijk verlaten en hun geluk in het buitenland beproeven. Maar een leven zonder hun kroost in de buurt kunnen Claude en Marie zich niet voorstellen, dus doen ze er alles aan om hen in het land te houden. Ondertussen landt de familie Koffi in Frankrijk voor het huwelijk van hun dochter. Ook hen wacht een aantal pittige verrassingen…

More content below the advertising