Ter gelegenheid van de verschijning van De Genesissleutel van Jeroen Windmeijer op 13 oktober, geven wij het boek 8 x weg.

De Genesissleutel

Midden in de woestijn rondom de mysterieuze Nazca-tekeningen in Peru ligt een man in de brandend hete zon. Hij is uitgedroogd en stamelt wartaal uit: ‘Waar zijn de doden? Open het oog!’ In zijn notitieboekje staan vreemde schetsen, Bijbelcitaten en aantekeningen over ‘bezoekers’.

Als de Nederlandse toeristengids Ángel en zijn Peruaanse collega Luz de man vinden, worden ze ongewild het middelpunt in deze zaak. Wat was de man in hemelsnaam op het spoor?

Tijdens hun spectaculaire zoektocht wordt de sluier van het mysterie opgelicht en krijgen ze zicht op een alternatieve geschiedenis van de mensheid... Maar is de wereld daar klaar voor?

Jeroen Windmeijer

Antropoloog Jeroen Windmeijer (1969) weet feit en fictie op onnavolgbare wijze met elkaar te verbinden. Eerder schreef hij de thrillers Het Petrusmysterie, Het Pauluslabyrint, Het Pilgrim Fathers-complot, De offers en Het Isisgeheim (samen met Jacob Slavenburg), die met veel enthousiasme werden ontvangen. Van zijn boeken zijn al meer dan 120.000 exemplaren verkocht.

Article continues after the ad
 

 

More content below the advertising