Met de BlackBerry KEY2 LE heb je alle features om je werk- en privéleven onderweg te beheren bij de hand. Wij geven de smartphone 1 x weg.

KEY2 LE

Het ultralichte frame en de nieuw ontworpen zachte achterkant van deze smartphone, verhogen de grip en voorkomen zo dat het toestel valt. Het fysieke toetsenbord is ontworpen met het oog op nauwkeurigheid en bevat de Speed Key, die snel toegang geeft tot een aantal functies op het toestel, zonder terug te moeten keren naar het startscherm. De combinatie van de Speed Key met een van 52 aanpasbare snelkoppelingen laten je direct de contacten en apps openen die je het meest gebruikt.

Met de Google Lens-camera krijg je snel meer informatie over bijvoorbeeld bezienswaardigheden en kleding, simpelweg door de camera naar het object te richten. De krachtige batterij van de KEY2 LE biedt tot 22 uur aan gemengd gebruik, om je door de drukste dagen heen te helpen. De batterijherinnering leert van je dagelijkse laadgewoonten en kalenderafspraken, om je zo aan te kunnen bevelen wanneer je de smartphone het beste kunt opladen. Zo kom je nooit meer met een lege batterij te zitten op belangrijke momenten.

More content below the advertising