Ter gelegenheid van de dvd-release van de eerste twee seizoenen van Black Lake bij Lumière op 3 december, geven wij de dvd's 4 x weg.

Black Lake 1

Het afgelegen en verwaarloosde skiresort Black Lake is al jaren gesloten. Johan is van plan om het te heropenen en nodigt zijn vrienden daarom uit voor een proefvakantie. Al snel houdt een reeks verontrustende gebeurtenissen de groep in zijn greep. De eerste nacht wordt Johans vriendin Hanne gewekt door een beangstigend gebonk vanuit de kelder. De verhuurder verbiedt hen echter om op onderzoek te gaan. Het blijkt dat het resort werd gesloten, nadat een gezin er dood werd aangetroffen. Een voor een schrikken de jongeren ’s nachts met bloeddoorlopen ogen wakker, na nachtmerries waarin ze gewurgd worden. Wie is er nog te vertrouwen? En wie zal het overleven?

Black Lake 2

Een cruiser dropt een bont gezelschap passagiers op Kallskär. Het eiland heeft een donkere geschiedenis. In de negentiende eeuw woonden er cholerapatiënten, tijdens de oorlog vluchtelingen uit de Baltische staten en in de jaren zeventig lastige delinquenten. Nu is het eiland het hoofdkwartier van life coach Uno Leijon die er verslaafden behandelt. Zijn methode is ‘afbreken en weer opbouwen’. Twee weken lang moeten zijn cliënten zich aan zijn werkwijze onderwerpen, zonder het eiland te mogen verlaten. Johan, Minnie, Vincent, Oscar, Isabell en Amina zijn om verschillende redenen op het eiland. Tijdens de behandeling komt een oud moordmysterie aan het licht. Gaat de geschiedenis zich herhalen?

 

More content below the advertising