Ter gelegenheid van de dvd-release van Adrift op 6 november geven wij de dvd 10 x weg!

Adrift

Tami (Shailene Woodley) en Richard (Sam Claflin) zeilen met een jacht over de Stille Oceaan. Ze zijn jong en verliefd. De klus die ze hebben aangenomen lijkt meer op een perfecte vakantie dan op werken. Totdat het noodlot toeslaat en ze terecht komen in een genadeloze orkaan. Met een verwoeste boot, zonder communicatiemiddelen of navigatie en weken verwijderd van de dichtstbijzijnde haven, moet Tami vechten voor zichzelf en de zwaargewonde Richard. Hun enige kans op overleven is om 3000 km lang de juiste koers te varen naar de Hawaï-eilanden…

 

 

Ter gelegenheid van de dvd-release van de tv-serie Bullets op 27 november bij Lumière geven wij de dvd 5 x weg.

Bullets

Undercoveragente Mari Saari infiltreert in Helsinki de cel van Madina Taburova, een ronselaar voor zelfmoordterroristen die naar Finland is gekomen voor haar laatste missie. De enige manier voor Mari om de aanslag te voorkomen is vriendschap sluiten met Madina. Maar dan ontdekt Mari dat er geen zelfmoordaanslag wordt beraamd, maar een politieke moord.

Krista Kosonen en Sibel Kekili spelen de hoofdrollen de psychologische thriller rond twee sterke vrouwen, die bij de MipDrama Buyers’ Summit 2018 de publieksprijs won.

 

 

Black Label van s.Oliver is casual, maar sophisticated. Wij geven 4 x een geurset weg met daarin Black Label men én women!

s.Oliver Black Label

Zwart en wit: tegenstrijdig en tegelijkertijd ook perfecte metgezellen van elkaar. Een klassieke kleurencombinatie die pure elegantie belichaamt. De geur is de nieuwe favoriet voor degene die graag indruk maakt zonder te schreeuwen. Jij hoeft aandacht niet te stelen, jij trekt subtiel de aandacht naar je toe.

Women

De samenstelling bestaat uit sinaasappel- en mandarijntonen, waarbij de zachte geur van perzik een openheid uitstraalt voordat hij zich ontwikkelt naar het bloemrijke hart met luxueuze roos, jasmijn en sering. De sensuele basistonen vervullen de geur met intense muskus en vanille dimensies.

Men

De topnoot van deze mannelijke, tijdloze samenstelling is fris en dynamisch. De geur opent met een combinatie van pittige sinaasappel- en citroentonen en de elegante geur van cipressen. Een stevige hartnoot van kruidige salie, lavendel en geranium voegt warmte toe aan de geur. De compositie van pakkende houtnoten, patchoeli en vetiver vervullen de fascinerende basis.