Dr. Freek Vonk staat tijdens de kerstvakantie op 27, 28 en 29 december met zijn show Freek Vonk Live: In het hol van de leeuw in AFAS Live in Amsterdam. Wij geven 2 x 5 tickets weg.

In het hol van de leeuw

In de show vertelt Freek Vonk over zijn wereldwijde avonturen die hij afgelopen jaar tijdens zijn reizen heeft beleefd. De verhalen worden ondersteund door spectaculaire video’s. De familievoorstelling, voor alle leeftijden, bevat zowel spannende als leerzame momenten. Daarnaast zal hij op veler verzoek vragen uit het publiek beantwoorden.

 

 

Vanaf 5 januari zitten alle molloten weer voor de tv voor een nieuw seizoen van Wie is de Mol? En omdat een goede voorbereiding het halve werk is geven wij 10 x het Molboekje 2019 weg.

Molboekje 2019

Het Molboekje 2019 is een niet te missen notitieboekje waarin je al je aantekeningen en wetenswaardigheden kwijt kunt om zo de Mol van 2019 te ontmaskeren. Er zijn invulschema’s te vinden die je helpen bij het ontrafelen van geheimen en trucs van de kandidaten. Het bevat korte biografieën van de deelnemers en interessante informatie over de omgeving waarin het spel zich dit jaar afspeelt. Ook bevat het boekje tips en tricks, leuke weetjes en interviews met oud-kandidaten en oud-presentatoren, evenals een voorwoord en dagboekaantekeningen van de nieuwe presentator Rik van de Westelaken.

Het Molboekje 2019 is verschenen bij uitgeverij Lev.

 

 

Ter gelegenheid van de dvd-release van State of Happiness bij Lumière op 11 december geven wij de dvd 6 x weg.

State of Happiness

Stavanger, 1969. De havenstad leeft van de visvangst, maar de Noordzee raakt stilaan leeggevist. De stad is in crisis. Olie-multinationals voeren voor de kust al jaren testboringen uit, maar hebben niets gevonden. Ze staan op het punt de regio te verlaten als Phillips Petroleum een laatste poging doet. En dan, op Kerstavond 1969, gaat de toorts op het boorplatform Ocean Viking branden. Phillips heeft het grootste onderzeese oliebassin ooit gevonden. Dat zal alles veranderen...