Op 24 november vindt I Love Urban plaats in Ahoy Rotterdam. Wij geven 3 x 4 tickets weg!

I Love Urban

Het werd een groot succes vorig jaar. De allereerste editie van I Love Urban. Het grootste indoor urban festival van Jandino Asporaat was binnen mum van tijd uitverkocht. Daarom breidt de organisatie dit jaar uit. Naast optredens van onder andere Broederliefde, Lil’Kleine en Dave Roelvink, wordt het publiek zaterdag 24 november getrakteerd op een extra zaal in Ahoy Rotterdam die speciaal voor de gelegenheid wordt gehuld in Caribische sferen.

“Het ene moment ben je in de urban wereld en even later op een carnavalsfeest waar ze in Rio nog jaloers op kunnen zijn”, zegt gastheer van de avond Jandino Asporaat.

De minimale leeftijd voor I Love Urban is achttien jaar.

 

 

Kruip in de huid van de grootste drugsbaron ooit. Wij geven 5 x het bordspel Pablo Escobar weg!

Pablo Escobar

In navolging op de populaire Netflix-serie Narcos, kun je nu zelf aan de slag om de ultieme drugsbaron te worden. Vervoer en verkoop je drugs zo snel mogelijk, maar waar ligt je specialiteit? Zet je je geld in op productie, naamsbekendheid in de onderwereld, transport of toch op coördinatie? Door je geld op de juiste manieren in te zetten vervoer je je pakketjes drugs zo snel mogelijk naar Florida, om het daar te verkopen en een nieuwe lading in Colombia te produceren.

De speler die als eerste zijn pakketjes in Florida verkocht heeft, mag zichzelf de nieuwe Pablo Escobar noemen.

 

 

Ter gelegenheid van de dvd-release van Tully op 13 november geven wij de dvd 10 x weg!

Tully

Marlo (Charlize Theron) heeft altijd alles controle gehad, maar nu het gezin een derde kind heeft, wordt het haar allemaal wat teveel. Wanneer Marlo’s rijke broer voorstelt om een nanny te betalen om zich ’s nachts over het kind te ontfermen, lijkt het een voorstel dat ze onmogelijk kan weigeren. De beeldschone Tully (Mackenzie Davis) blijkt bovendien de beste nachtnanny die een moeder zich kan wensen. Marlo komt langzaam weer tot leven en er ontstaat een intense band tussen haar en Tully. Het blijkt dat ze toch meer gemeen hebben dan ze in eerste instantie dacht…