Ter gelegenheid van de bioscooprelease van Ralph Breaks the Internet op 12 december geven wij 8 x 2 kaarten weg.

Ralph Breaks the Internet

Buitenbeentjes Ralph en Vanellope von Schweetz verlaten Litwak’s arcade. Ze duiken in de onbekende en spannende wereld van het internet om op zoek te gaan naar een vervangend onderdeel van Vanellope’s videogame Sugar Rush.

Tijdens hun zoektocht op het oneindige en verrassende internet worden ze geholpen door de bewoners: de Netizens die hen helpen de weg te vinden. Ze ontmoeten ook websiteondernemer Yesss, het hart en ziel van de trendsettende website BuzzzTube en Shank, de onverschrokken coureur uit de stoere racegame Slaughter Race, een spel waar Vanellope zich eindelijk helemaal in thuis voelt. Dit tot grote zorg van Ralph, die bang is zijn beste vriend kwijt te raken.

 

 

 

Alle kersthits zijn verzameld op de dubbel-cd Kerst Kids Top 50. Wij geven de cd 15 x weg.

Kerst Kids Top 50

Dit is het perfecte kerstalbum voor het hele gezin! Met heel veel nummers van o.a. Miss Montreal, Nick & Simon, Do en Bert & Ernie.

 

 

Met de No Bounds XL van House of Marley zit je nooit meer zonder muziek of telefoon. Wij geven de speaker 2 x weg.

No Bounds XL

Deze speaker, met robuuste behuizing, van House of Marley neem je overal mee naartoe. Hij is namelijk water- én stofbestendig en heeft een accuduur van zestien uur. De bluetooth heeft een bereik van dertig meter. Dankzij de ingebouwde powerbank kom je ook nooit meer zonder telefoon te zitten, via de usb-ingang laad je je telefoon eenvoudig op.