Ter gelegenheid van de bioscooprelease van How to Train Your Dragon 3 op 16 januari, geven wij 8 x 2 kaarten + stickervel weg.

How to Train Your Dragon 3

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak op. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

 

 

 

Ter gelegenheid van de verschijning van de thriller Schaduwman van Phoebe Locke op 15 februari, geven wij het boek 9 x weg.

Schaduwman

Een week nadat haar dochter Amber is geboren, pakt de jonge moeder Sadie haar biezen. Zestien jaar later staat ze ineens weer voor de deur. Langzaam probeert het gebroken gezin weer aan elkaar te wennen. Maar Sadie is psychisch instabiel: ze ziet schaduwen, hoort stemmen en is ervan overtuigd dat Amber bij haar zou zijn weggehaald als ze niet zelf was vertrokken. En ze blijft maar praten over ‘de lange man’, die in het bos zou wonen en het op haar gemunt zou hebben. Als dochter Amber ook nog eens wordt verdacht van moord, is het familiedrama compleet.

De lange man die zich in de schaduwen ophoudt is een van de engste figuren die je in een thriller kunt tegenkomen. Bestaat hij echt of is er iets anders aan de hand? Door tijdsprongen, Sadies visioenen en de documentaire die over Amber wordt gemaakt, krijgt Schaduwman een bijzondere structuur; langzaam ontrafelen de gebeurtenissen zich, totdat alleen de rauwe en duistere waarheid overblijft.

 

 

Wil jij overal in huis supersnel internet? Wij geven 1 x de devolo Magic Starter Kit weg.

devolo Magic Starter Kit

Met devolo Magic is supersnel internet binnen handbereik: onlinegamen of via de cloud, videostreamen in UHD of gewoon videochatten met je vrienden: het kan allemaal en ook nog eens waar je maar wilt. Dat komt doordat devolo Magic je met behulp van het stroomnetwerk voorziet van een internetsignaal bij elk gewenst stopcontact. Voordeel van deze oplossing is dat muren en plafonds de WiFi-verbinding niet langer hinderen.

Met devolo Magic biedt elk stopcontact een supersnelle internetverbinding – een die twee keer zo snel is dan voorheen. En daarmee zijn de voordelen voor gebruikers eindeloos: hogere snelheden, groter bereik en meer multimediaplezier. Doordat devolo Magic zichzelf installeert, kun je het binnen de kortste keren gebruiken. Gewoon inpluggen, even wachten en klaar!