Ter gelegenheid van de bioscooprelease van The Happytime Murders op 23 augustus geven wij 8 x 2 kaarten weg!

The Happytime Murders

In de onderwereld van Los Angeles leven puppets als tweederangsburgers samen met mensen. Wanneer een seriemoordenaar het gemunt heeft op de bekende puppets uit de kinderserie The Happytime Gang moet rechercheur Edwards (Melissa McCarthy) noodgedwongen samenwerken met haar ex-partner Phil Philips. Maar als blijkt dat Phil’s ex-vriendin Jenny (Elizabeth Banks) het volgende slachtoffer is, leiden alle sporen maar naar één dader: hijzelf.

In deze knettergekke komedie leiden de Henson-puppets een leven vol seks, drugs en geweld. Geregisseerd door niemand minder dan Brian Henson (The Muppet Christmas Carol) en met Melissa McCarthy (Life of the Party, Ghostbusters, Bridesmaids), Bill Barretta (The Muppets, The Muppets Most Wanted) en Elizabeth Banks (The Hunger Games, Zack and Miri Make a Porno) in de hoofdrollen.

 

 

Ter gelegenheid van de bioscooprelease van Slender Man op 23 augustus geven wij 8 x 2 kaarten weg!

Slender Man

In een klein stadje in Massachusetts voeren vier vriendinnen van de middelbare school een ritueel uit om te bewijzen dat het angstaanjagende figuur Slender Man niet bestaat. Wanneer een van de meiden plotseling vermist wordt, krijgen ze het vermoeden dat zij misschien wel zíjn nieuwste slachtoffer is.

 

 

De Koekjesbijbel van Rutger van den Broek is verschenen bij uitgeverij Carrera Culinair en wij geven ‘m 6 x weg!

Koekjesbijbel

Met meer dan 170 koekjesrecepten zit je met Koekjesbijbel gebakken: van oud-Hollandse klassiekers als Jan Hagel en bokkenpootjes tot internationaal bekende koekjes als amaretti en shortbread. Maar er zijn ook genoeg minder bekende koekjes om te ontdekken, zoals dennenkoeken en craquants met karamel en hazelnoten.

Leer de basistechnieken met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en maak handig gebruik van de ruime selectie aan basisrecepten. Daarnaast vind je praktische tips bij de recepten, zodat je zelf de lekkerste en mooiste koekjes kunt bakken!