Puy du Fou is het op een na grootste attractiepark van Frankrijk, en het is er te gek! Wij geven 2 tickets weg voor het seizoen van 2020, dus sla je slag! 

Wat?

Puy du Fou bestaat inmiddels al meer dan 40 jaar, en toch hebben weinig mensen in Nederland er van gehoord. Dat is gerust vreemd te noemen, want een dag in dit attractiepark is anders dan elk attractiepark dat je kent. Geen achtbanen, geen XXL-suikerspinnen en geen kermisspellen die er op gebouwd zijn om je geld af te troggelen. In plaats daarvan zijn er middeleeuwse dorpen, themarestaurants en prachtige showvoorstellingen. Lees alles over onze beleving in het park in het laatste Veronica Magazine! 

Waar? 

Puy du Fou, wat los vertaald iets als ‘plek der gekken’ betekent, ligt in Pays de la Loire. Dat is tussen Bretagne en Normandië en dus prima te bereiken met de auto als je richting de Franse kust gaat. Mocht je geen zin hebben in een lange autorit dan is ook vliegen een goede optie: het park ligt vlakbij Nantes, waar een vliegveld is. 

Win! 

We hebben twee tickets voor het seizoen van 2020 (vanaf april) die we aan jullie weggeven. Vul hieronder je gegevens in en wie weet waan jij je binnenkort in een wereld van ridders, piraten en magische gevechten.

Article continues after the ad
 
More content below the advertising