EK-kwalificatie: Nederland - Wit-Rusland

Het Nederlands elftal begint de EK-kwalificatie in eigen huis tegen Wit-Rusland. De Wit-Russen zijn geen onbekenden van Oranje, want tijdens de laatste WK-kwalificatie speelden de heren ook al tegen elkaar. Toen wisten 'we' beide keren te winnen.

Om 20:45 uur op NPO 3.

Floortje naar het einde van de wereld

Haar wieg stond in de Hollandse klei, maar inmiddels woont Carolina al ruim dertig jaar aan de overkant van de plas. In Wyoming trekt ze met haar huifkar én achthonderd mekkerende geiten van april tot november de wildernis in. Floortje wandelt een paar dagen met haar mee, dwars door het Amerikaanse heartland.

Om 21:30 uur op NPO 1.

Timeline

In het gloednieuwe Timeline moeten grapjassen Raoul Heertje en Lieven Scheire, ieder gesteund door een speciale gast, intrigerende vraagstukken oplossen. Maar niet zomaar vraagstukken. In Timeline draait het om de juiste chronologische volgorde. Precies, de juiste tijdlijn dus. Aan presentator Eric van Sauers de taak om ervoor te zorgen dat de verhalen niet met de feiten aan de haal gaan.

Om 22:20 uur op NPO 1.

Verborgen verleden

Er lopen verschillende Indische lijnen door de familiegeschiedenis van Georgine Verbaan. Zo is haar vader in het toenmalige Nederlands-Indië geboren en pas op zijn elfde naar Nederland verhuisd. Om meer over haar voorouders te weten te komen, volgt Georgina hun spoor naar Indonesië. Want ze heeft eigenlijk maar één vraag: hoe zit het met mijn Indische roots?

Om 20:25 uur op NPO 2.

Film: Knocked Up

De blowende lapzwans Rogen maakt Heigl zwanger tijdens een onenightstand. De tegenpolen besluiten elkaar beter te leren kennen om te kijken of er een relatie in zit. Het verhaaltje loopt zoals je kunt verwacht, maar de kracht zit voor een groot deel in de bijrollen: de maffe huisgenoten van Rogen, Heigls zus Mann en haar man Rudd, Heigls baas en veel gynaecologen.

Om 22:40 uur op Net5.

Article continues after the ad
More content below the advertising