Source
Foto: William Rutten

Mars tegen Venus

Als je als man moet kiezen, ga je dan voor een kale knar of voor een stotterend apparaat? En wat heeft een vrouw nou liever naast zich op de bank zitten: een stoere Viking of een driftig geëpileerde metroman? In Mars tegen Venus nemen de teams van Jan Versteegh en Leonie ter Braak het tegen elkaar op om antwoord te vinden op die ene, allesomvattende vraag: wie kent de andere sekse het beste?

Om 20:30 uur op Net5

Nederland kiest: uitslagenavond

Met een opkomst van bijna 56% in 2011 en 48% in 2015 kunnen we niet stellen dat de Provinciale Statenverkiezingen het land elke vier jaar in de greep houden. Toch is het een mooi referendum over kabinet Rutte III. Wie wint, en wie verliest? We horen het vanavond.

Om 20:35 uur op NPO 1

Andere tijden

VVD-coryfee Hans Wiegel blikt met een aantal andere hoofdrolspelers terug op 19 mei 1999, waarin hij zijn 'tegen' uitspreekt over de invoering van het correctief referendum. Een 'tegen' met verstrekkende gevolgen: het betekende het einde van Wim Koks tweede paarse kabinet.

Om 21:25 op NPO 2

Film: Coming to America

Eddie Murphy schittert in deze amusante comedy als een Afrikaanse prins die weigert met het mooie meisje te trouwen dat door zijn vader is uitgezocht. In plaats daarvan reist hij undercover naar New York om een intelligente, onafhankelijke vrouw te vinden. Murphy wordt vergezeld door Arsenio Hall en bekijkt het land met een naïeve blik en een onverwoestbare grijns. Hij ziet wel wat in Headley, maar zij heeft al wat met de botte LaSalle.

Om 20:30 uur op RTL 7

Article continues after the ad
More content below the advertising