In de Vuige Vrijdagmiddagroddel verzamelen we iedere week de ranzigste roddels die we kunnen vinden. Is het waar? Géén idee! Neem de berichtjes daarom met een dikke korrel zout en geniet van deze bizarre verhalen.

Emilia Clarke

De ster van Game of Thrones nam haar rol als drakenmoeder Daenerys wel héél serieus. Ze reed niet op draken, maar op tegenspeler Kit 'Jon Snow' Harrington, die weer getrouwd is met collega Rose Leslie. Zij is vooral bekend door de uitspraak "You know nothing Jon Snow", al lijkt het er in dit geval op dat Rose nergens iets van weet.

Article continues after the ad

 

Tom Cruise en Katie Holmes

Toen Tom en Katie nog samen waren, moest zij zich na de geboorte van hun kindje Suri laten steriliseren. Het idee daarachter was dat Suri daardoor extra bijzonder was...

 

Cuba Gooding jr. 

Cuba Gooding jr. werd bekend vanwege zijn uitspraak "Show me the money!", uit de film Jerry Maguire, en een hele stoet aan dames van lichte zeden vroeg afgelopen week hetzelfde aan de acteur. Hij had een dozijn strippers en prostituees besteld, maar viel in slaap voordat ze arriveerden. Dame na dame stond tevergeefs te wachten voor zijn hotelkamer en dat ging ongeveer anderhalf uur lang door.

More content below the advertising