Jouw gids door de jungle van tv, films en series. Dát is het vernieuwde merk Veronica Superguide. Zo weet je altijd wat je wil kijken, waar je ons ook leest - in ons magazine of online.

Onze nieuwe website is www.superguide.nl. Vanaf nu kun je daar terecht voor alles dat te maken heeft met je abonnement. Natuurlijk vind je er ook een tv-gids, het laatste entertainment nieuws en onze recensies! 

 

Veronica Magazine = Veronica Superguide 

Een vernieuwd merk, maar toch ook vertrouwd. Veronica Magazine en Superguide hebben de handen ineengeslagen en gaan samen door. Dat betekent dat Veronica Superguide nu ook wekelijks als blad verschijnt! Benieuwd naar het eerste nummer? Bestel hem hier. 

Article continues after the ad

Veronica Superguide is sinds een paar jaar het online zusje van Veronica Magazine, een merk dat sinds de jaren zeventig de beste tv-gids van Nederland maakt. Vanaf vandaag gaan deze merken door als Veronica Superguide, en daar zijn we laaiend enthousiast over. "We hebben een nieuwe naam, maar zijn net zo eigenwijs.", aldus onze hoofdredacteur Debby Nobel. Lees hier alles over ons nieuwe merk. 

Veronica Superguide was en blijft natuurlijk jouw online bron voor entertainmentnieuws, serie-lijstjes, recensies en alles informatie over de streaming-releases. Met de toevoeging van het vernieuwde blad komt daar nu heel veel bij. We zien je graag op onze nieuwe website.

 

More content below the advertising