RTL 4 en SBS6 strijden vanavond weer om de kijker met twee grote shows, maar naar welke moet je kijken? The Masked Singer of Dance Dance Dance?

De afgelopen weken lukt het SBS6 steeds vaker om RTL 4 te verslaan in de strijd om de kijkcijfers. Niet langer is de omroep van John de Mol het sufferdje dat blij moet zijn met 300.000 kijkers, want dankzij Linda de Mol en Martien Meiland scoort SBS regelmatig boven de miljoen! We kunnen weer spreken van een eerlijke strijd, die vanavond wordt gevoerd met de grote shows The Masked Singer en Dance Dance Dance. Maar naar welke moet je kijken?

Article continues after the ad

The Masked Singer

Dit is een zangwedstrijd vol BN'ers, niks nieuws onder de zon zou je denken, maar het is alsnog een heel origineel programma. De BN'ers dragen een uitbundig kostuum en zijn daardoor helemaal onherkenbaar, ze zingen een liedje en wie wordt weggestemd, moet ontmaskeren. Als de Papegaai dus zo vals zingt als een kraai, is dat alleen maar goed nieuws voor de kijker, want het programma gaat puur om de vraag "wie zit er onder dat masker?!" 

 

Gaan we kijken?

De Amerikaanse versie is overdreven hysterisch en met Gerard Joling, Carlo Boszhard en Buddy Vedder als BN'ers die BN'ers moeten ontmaskeren, wordt ook de Nederlandse variant niet heel subtiel, maar toch zitten wij voor de buis, want we willen weten wie er onder de maskers zitten! We verwachten ook dat het ontmaskeren van de Springbok, de Papegaai en de Robot de nieuwe hobby wordt van veel Nederlanders.

The Masked Singer zie je vanaf vanavond om 20:30 uur op RTL 4.

Dance Dance Dance

Talpa is druk bezig met het afstoffen van oude programma's en dat werkt verrassend goed. Linda de Mol weet nog steeds een miljoenenpubliek te bereiken met Miljoenenjacht en Ik hou van Holland, Man bijt hond is ook bij SBS6 een hit en zelfs Jan Versteegh weet eindelijk te scoren met Lingo. Dance Dance Dance, waarin BN'ers in duo's gaan dansen, was een hit op RTL 4 en moet het ook bij SBS goed kunnen doen.

Gaan we kijken?

In tegenstelling tot The Masked Singer, waarin je niet de beste zanger hoeft te zijn, moeten de BN'ers bij Dance Dance Dance echt goed hun best doen. De optredens moeten knallen en wie erbij staat als een stijve hark, mag direct naar huis. Toch hebben we het allemaal wel eens eerder gezien en ook al zal een duo als Nochtli en Vincenzo een geweldige act neerzetten, we moesten toch eerst even googlen wie deze twee bekende Nederlanders waren. Van Dance Dance Dance kijken we morgen wel naar de hoogtepunten op YouTube.

Dance Dance Dance zie je vanaf vanavond om 20:30 uur op SBS6.

More content below the advertising