Kan het nog ordinairder dan Temptation Island? MTV vond van wel en kwam op de proppen met Ex on the Beach: Double Dutch

Het is bijna alsof MTV naar Temptation Island keek en het als een uitdaging zag om een realityserie te maken met nog meer seks, ruzies en slechte tattoos. In Ex on the Beach: Double Dutch wordt een stel spierbundels en bimbo's op een exotische locatie gezet om even lekker los te gaan. Het moet natuurlijk niet té gezellig worden en om de sfeer te verpesten duikt er in iedere aflevering een ex van een van de deelnemers op. 

Deze formule blijkt een groot succes te zijn en het vierde seizoen start alweer op 18 november. De kandidaten zijn bekend gemaakt door MTV en vergeleken met dit zooitje ongeregeld lijkt Samantha 'Barbie' de Jong opeens de ideale schoondochter. De Vlaamse Stacy heeft haar ex wel eens een gebroken neus geslagen, Lena uit Leeuwarden laat overal haar DNA-sporen achter, Diaz date alleen maar psycho's en Brody houdt er van om mensen gek te maken. 

Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf zondag 18 november wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV. In de onderstaande slide stellen wij de kandidaten alvast voor. 

Article continues after the ad

Brody houdt van mensen 'mindfucken'

Diaz heeft een zwak voor psycho's

Elias valt op echte barbiepopjes

De moeder van Robin schaamt zich nu al

Djessy valt op boefjes

Lena houdt van alle mensen

Met Stacy wil je geen ruzie

Viktor, ja zo heet ze echt, is lief maar jaloers

More content below the advertising