Vraag je je wel eens af hoe het nu gaat met die acteurs en actrices uit series en films waar je mee bent opgegroeid? Je bent niet alleen! Wij vroegen het ons ook af en gingen op onderzoek uit. 

Fran Drescher

Toen

Nu

Article continues after the ad
 

I know what I’ll be reading this weekend #theSTUFF #theSTUFFmovement @thestuffmovement

Een bericht gedeeld door Fran Drescher (@officialfrandrescher) op

The Nanny (1993-1999) was de grote doorbraak voor Fran Drescher en in 1996 probeerde ze het televisiesucces te vertalen naar het grote doek met de films Jack en Beautician and the Beast. Die films flopten en het enige wat Drescher over hield aan haar bioscoopavontuur was een nominatie voor Slechtste Actrice.

In een poging het succes van The Nanny te evenaren, hield ze het klein en dicht bij zichzelf met de comedyseries Living with Fran (2005-2006) en Happily Divorced (2011-2013) waarin ze een vrouw genaamd Fran speelde die worstelt met relatieproblemen. In de tussentijd had ze ook haar eigen talkshow The Fran Drescher Show en speelde ze talloze gastrolletjes. Haar meest recente rol was in de comedy Broad City.

In 2000 bleek ze baarmoederhalskanker te hebben. Gelukkig waren de artsen er vroeg bij en wist Drescher te genezen. Ze besloot zich daarna in te zetten voor goede voorlichting over kanker met het boek Cancer Schmancer en een gelijknamig goed doel.

Charles Shaughnessy

Toen

Nu

 

At the production of The Red Shoes. Spectacular! #CharlesShaughnessy

Een bericht gedeeld door Charles Shaughnessy (@charlesshaughnessy) op

De carrière van Charles Shaugnessy kent twee grote hoogtepunten. Zijn doorbraak in de soap Days of Our Lives en zijn rol als stijve Brit Maxwell Sheffield. Na The Nanny heeft hij niet veel meer gedaan dan hier en daar een klein rolletje in een serie, waaronder een reünie met Fran Drescher in Living with Fran. Al won hij wel een Emmy voor zijn rol als Dennis the Goldfish in de tekenfilmserie Stanley.

Maar je hoeft geen medelijden te hebben met Shaughnessy. Of eigenlijk moeten we zeggen The Right Honourable The Lord Shaughnessy, want ‘Mr. Sheffield’ blijkt namelijk een echte baron te zijn!

Nicholle Tom

Toen

Nu

 

Happy Almost 4th... Stay Grounded Sparklers! ✨??✨

Een bericht gedeeld door Nicholle Tom (@nicholletom) op

Het lijkt misschien alsof Nicholle Tom na haar rol als dochter Maggie Sheffield en aan aantal slechte televisiefilms van de aardbodem is verdwenen maar ze laat nog regelmatig van zichzelf horen als de stem van Supergirl in animatieseries zoals Superman: The Animated Series en Justice League Unlimited. Daarnaast had ze gastrollen in grote series zoals The Mentalist, Criminal Minds, Masters of Sex en Gotham.

Benjamin Salisbury

Toen 

Nu

Benjamin Salisbury lijkt de kant opgegaan te zijn van zoveel kindersterren. Een schattig en getalenteerd joch dat ouder werd en geen enkele rol meer kon krijgen. Uiteindelijk belandde hij in deze pijnlijke reclame voor Domino’s Pizza.

Maar wees niet getreurd. Hij eindigde niet verslaafd in de goot. Je zou zelfs kunnen zeggen dat zijn huidige baan leuker is dan een matige acteercarrière. Hij is namelijk de Vice President of Operations van het pretpark Universal Studio’s Hollywood!

Madeline Zima

Toen

Nu

Kleine meisjes worden groot. Madeline Zima is al lang niet meer de schattige kleine Grace Sheffield en dat liet ze iedereen weten door in Californication een ware seksbom te spelen.

Sindsdien is ze helemaal terug en had ze rollen in Heroes, The Vampire Diaries en ze dook recent nog op in Twin Peaks.

More content below the advertising