Actrice Amber Heard uitte onlangs opnieuw ernstige beschuldigingen aan het adres van haar ex-man Johnny Depp. En de onsmakelijke details kunnen de steracteur wel eens de kop kosten!

Filmstudio Warner Bros. is op z’n zachtst gezegd niet blij met de rechtszaak tussen Johnny Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard. In documenten die werden gepresenteerd door de advocaat van Heard wordt beschreven hoe Depp haar sloeg, wurgde en lastig viel tijdens hun relatie. De aantijgingen zouden wel eens het einde kunnen betekenen voor zijn rol in de Fantastic Beasts-reeks...

Article continues after the ad

 

Volgens anonieme bronnen is de top bij Warner Bros. erg bezorgd over het werken met de acteur. Ook zouden de studiobonzen zich zorgen maken over negatieve reacties van het publiek als Depp aanblijft in de Fantastic Beasts-films.

Het gedrag van de Hollywood-ster zorgt al langer voor beroering. Het conflict met zijn ex-vrouw zou de in opspraak geraakte acteur ook al zijn hoofdrol hebben gekost in de Pirates of the Carribean-serie. Deze maakt binnenkort een doorstart met een andere acteur in de hoofdrol. Johnny Depp zelf ontkent trouwens alle beschuldigingen aan zijn adres.

More content below the advertising