Jörgen Raymann heeft zijn niet zo subtiele villa in Almere te koop gezet. Om überhaupt kans te maken om hier te wonen moet je minstens 2,4 miljoen euro bieden. Heb je ook weer wat leuks te vertellen tijdens de nieuwjaarsborrel. 

Na een hele dag hard werken is het heerlijk om op te bank te hangen en tv te kijken. Kennelijk vind Jörgen dat niet. 

Wát is dit op de muur?! Wil hij de nieuwe weerman worden bij NOS? Vind hij het gewoon mooi? Wordt hij graag afgeleid tijdens het sporten? 

Zou Raymann net als Christian Grey ook de hele nacht piano spelen?

Jörgen heeft veel geld. Maar hij geeft het duidelijk niet uit aan sfeervolle decoraties. 

Een binnenzwembad? Daar hebben wij wel een miljoentje voor over. 

Superster Leonardo DiCaprio kocht afgelopen jaar een dikke villa in Los Feliz, een idyllische wijk in het noorden van Los Angeles. Zijn huidige woning heeft-ie daarom te koop gezet voor nèt geen 1,75 miljoen dollar.

Voor dat geld krijg je een Spaans aandoend optrekje met vier slaapkamers en 4,5 (...) badkamer. Leo betaalde twintig jaar geleden zo'n 7,5 ton voor de haciënda, wat hem bij verkoop een lekker winst oplevert. Maar of het huis in deze staat zo rap verkocht wordt, vragen wij ons af...

Jaap van Zweden heeft zijn huis in Amsterdam verkocht voor ongeveer anderhalve ton te weinig. Aan het pand te zien, gaat hij dat geld ook niet écht missen. 

Als mevrouw Van Zweden van huis is, heeft Jaap door de lamp toch nog een beetje het idee dat ze naast hem ligt.

Zou dit een kamer zijn voor om af te koelen als een van de twee zich weer kinderachtig aan het gedragen is? 

Pittig, zo'n rijtjeshuis voor tweeënhalf miljoen euro.

Hier wil je dus echt niet zitten als je teveel gedronken hebt. De kans dat er dan door je duizeligheid iets buiten valt, is vrij groot.