Meryl Streep is een van de beste actrices ter wereld maar over haar privéleven is weinig bekend. Nu ze haar appartement in New York te koop heeft gezet voor 24,6 miljoen dollar kunnen wij eindelijk eens bij haar binnen gluren.

Helemaal bovenin, daar bij de planten, woont Meryl. Ze heeft uitzicht op Tribeca, één van de hipste wijken van New York.

New York is enorm duur. De meeste New Yorkers hebben nog niet eens een flatje van het formaat van Meryls woonkamer. Ze weet de ruimte goed te gebruiken door het niet helemaal vol te proppen en lekker stijlvol te houden.

Ook het uitzicht is geweldig. Dit terras gaat rond het hele appartement.

Hier hebben we de andere kant, wat zo te zien gebruikt wordt als Meryls relaxhoekje. 

Eenmaal binnen hebben we weer een hele gezellige en ruime kamer om televisie te kijken met het hele gezin. 

Zelfs de inloopkast is groter dan een gemiddeld flatje in New York!

Het mag duidelijk zijn dat Meryl gek is op planten, zelfs wanneer het niet praktisch is. 

Dit is een logeerkamer met uitzicht op het gebouw ernaast. Misschien kan ze hier beter gewoon haar prijzenkast van maken. 

Jaap van Zweden heeft zijn huis in Amsterdam verkocht voor ongeveer anderhalve ton te weinig. Aan het pand te zien, gaat hij dat geld ook niet écht missen. 

Als mevrouw Van Zweden van huis is, heeft Jaap door de lamp toch nog een beetje het idee dat ze naast hem ligt.

Zou dit een kamer zijn voor om af te koelen als een van de twee zich weer kinderachtig aan het gedragen is? 

Pittig, zo'n rijtjeshuis voor tweeënhalf miljoen euro.

Hier wil je dus echt niet zitten als je teveel gedronken hebt. De kans dat er dan door je duizeligheid iets buiten valt, is vrij groot. 

Marly van der Velden, beter bekend als de jammerende Nina uit GTST, heeft samen met haar partner/manager Mike een huis gekocht in het Utrechtse plaatsje Baarn. En dat voor maar liefst 420.000 euro. 

Beiden zijn erg druk bezig met het acteerleven van Marly én dan nog twee kinderen. Dan heb je alle rust wel nodig. 

Schattig hoor, die raampjes. Maar niet echt handig als je je kinderen in de gaten wil houden. En wat staat er achter dat malle gordijntje?

Hopelijk voor dochters Jackie Rey en Sammy-Rose komt er iets meer gras in de tuin. Dat scheelt een hoop kapotte knieën. 

Wij zijn benieuwd hoevaak het stel in het openbaar zal verschijnen met blauwe plekken omdat ze weer eens uit de deur in het trapgat zijn gedonderd.