Mel B, Spice Girl en jurylid van America's Got Talent, heeft de vraagprijs van haar sterrenstek in Los Angeles verlaagd naar 5,9 miljoen dollar. 

Scary Spice wilde even snel geld verdienen en zette haar huisje van 4,5 miljoen dollar te koop voor bijna het dubbele. Daar trappen de huizenkopers natuurlijk niet in en voor de zoveelste keer moest Mel B de vraagprijs van 8,9 miljoen weer verlagen. Met het huisje zelf is echter niks mis en het ligt ook nog een keer tussen twee van de populairste wijken in Los Angeles, namelijk Beverly Hills en West Hollywood.

Een grote bank om in te relaxen, goede tv, haardvuur en een kast voor al je muziekprijzen, wat wil je nog meer?

Article continues after the ad

Deze thuisbioscoop lijkt net een echte bioscoop, de stoelen hebben zelfs plek voor je grote beker cola. Daar kan Charlie Sheen met zijn pornobios nog een puntje aan zuigen. 

Met een slaapkamer die lijkt op een luxe hotelkamer voelt het alsof je iedere dag op vakantie bent.

Het huwelijk tussen Mel B en Stephen Belafonte liep uit op een scheiding, misschien hadden ze vaker in dit romantische hoekje moeten Netflixen en Chillen. 

Als de Spice Girls ooit hun comeback maken, moet Mel B wel in conditie zijn om los te kunnen gaan op Wannabe. Door de spiegels lijkt deze sportzaal trouwens stukken groter dan die eigenlijk is. 

Het huis is relatief klein voor een sterrenstek in Los Angeles maar meer dan een zwembad in de tuin heb je eigenlijk ook niet nodig. 

More content below the advertising