Mel B, Spice Girl en jurylid van America's Got Talent, heeft de vraagprijs van haar sterrenstek in Los Angeles verlaagd naar 5,9 miljoen dollar. 

Scary Spice wilde even snel geld verdienen en zette haar huisje van 4,5 miljoen dollar te koop voor bijna het dubbele. Daar trappen de huizenkopers natuurlijk niet in en voor de zoveelste keer moest Mel B de vraagprijs van 8,9 miljoen weer verlagen. Met het huisje zelf is echter niks mis en het ligt ook nog een keer tussen twee van de populairste wijken in Los Angeles, namelijk Beverly Hills en West Hollywood.

Een grote bank om in te relaxen, goede tv, haardvuur en een kast voor al je muziekprijzen, wat wil je nog meer?

Deze thuisbioscoop lijkt net een echte bioscoop, de stoelen hebben zelfs plek voor je grote beker cola. Daar kan Charlie Sheen met zijn pornobios nog een puntje aan zuigen. 

Met een slaapkamer die lijkt op een luxe hotelkamer voelt het alsof je iedere dag op vakantie bent.

Het huwelijk tussen Mel B en Stephen Belafonte liep uit op een scheiding, misschien hadden ze vaker in dit romantische hoekje moeten Netflixen en Chillen. 

Als de Spice Girls ooit hun comeback maken, moet Mel B wel in conditie zijn om los te kunnen gaan op Wannabe. Door de spiegels lijkt deze sportzaal trouwens stukken groter dan die eigenlijk is. 

Het huis is relatief klein voor een sterrenstek in Los Angeles maar meer dan een zwembad in de tuin heb je eigenlijk ook niet nodig. 

Jaap van Zweden heeft zijn huis in Amsterdam verkocht voor ongeveer anderhalve ton te weinig. Aan het pand te zien, gaat hij dat geld ook niet écht missen. 

Als mevrouw Van Zweden van huis is, heeft Jaap door de lamp toch nog een beetje het idee dat ze naast hem ligt.

Zou dit een kamer zijn voor om af te koelen als een van de twee zich weer kinderachtig aan het gedragen is? 

Pittig, zo'n rijtjeshuis voor tweeënhalf miljoen euro.

Hier wil je dus echt niet zitten als je teveel gedronken hebt. De kans dat er dan door je duizeligheid iets buiten valt, is vrij groot. 

Marly van der Velden, beter bekend als de jammerende Nina uit GTST, heeft samen met haar partner/manager Mike een huis gekocht in het Utrechtse plaatsje Baarn. En dat voor maar liefst 420.000 euro. 

Beiden zijn erg druk bezig met het acteerleven van Marly én dan nog twee kinderen. Dan heb je alle rust wel nodig. 

Schattig hoor, die raampjes. Maar niet echt handig als je je kinderen in de gaten wil houden. En wat staat er achter dat malle gordijntje?

Hopelijk voor dochters Jackie Rey en Sammy-Rose komt er iets meer gras in de tuin. Dat scheelt een hoop kapotte knieën. 

Wij zijn benieuwd hoevaak het stel in het openbaar zal verschijnen met blauwe plekken omdat ze weer eens uit de deur in het trapgat zijn gedonderd.