Louis van Gaal heeft zijn maisonnette in Amsterdam verkocht voor 650.000 euro. Lang heeft het niet te koop gestaan, want na een paar minuten meldde de eerste koper zich al. Wie wil er nou namelijk niet in een huis wonen waar Louis zijn tijd heeft doorgebracht? 

Het is geen geheim dat Louis veel geld op de bank heeft, de helft daarvan staat in zijn woonkamer. 

Zo saai als zijn woonkamer er uit ziet, zo extravagant is zijn badkamer. Knap staaltje marmer, Louis. 

We snappen het Louis, je houdt van marmer. 

Op deze foto is goed te zien wat voor prachtig uitzicht hij heeft vanuit de kleedkamer. Jammer genoeg krijgt hij daar niks van mee vanuit de bank.

Leuk idee zo'n boekenkast, maar waar zijn de boeken? Volgens mij wist Louis niet zo goed wat hij met deze kamer aanmoest.

Jaap van Zweden heeft zijn huis in Amsterdam verkocht voor ongeveer anderhalve ton te weinig. Aan het pand te zien, gaat hij dat geld ook niet écht missen. 

Als mevrouw Van Zweden van huis is, heeft Jaap door de lamp toch nog een beetje het idee dat ze naast hem ligt.

Zou dit een kamer zijn voor om af te koelen als een van de twee zich weer kinderachtig aan het gedragen is? 

Pittig, zo'n rijtjeshuis voor tweeënhalf miljoen euro.

Hier wil je dus echt niet zitten als je teveel gedronken hebt. De kans dat er dan door je duizeligheid iets buiten valt, is vrij groot. 

Marly van der Velden, beter bekend als de jammerende Nina uit GTST, heeft samen met haar partner/manager Mike een huis gekocht in het Utrechtse plaatsje Baarn. En dat voor maar liefst 420.000 euro. 

Beiden zijn erg druk bezig met het acteerleven van Marly én dan nog twee kinderen. Dan heb je alle rust wel nodig. 

Schattig hoor, die raampjes. Maar niet echt handig als je je kinderen in de gaten wil houden. En wat staat er achter dat malle gordijntje?

Hopelijk voor dochters Jackie Rey en Sammy-Rose komt er iets meer gras in de tuin. Dat scheelt een hoop kapotte knieën. 

Wij zijn benieuwd hoevaak het stel in het openbaar zal verschijnen met blauwe plekken omdat ze weer eens uit de deur in het trapgat zijn gedonderd.