Louis van Gaal heeft zijn maisonnette in Amsterdam verkocht voor 650.000 euro. Lang heeft het niet te koop gestaan, want na een paar minuten meldde de eerste koper zich al. Wie wil er nou namelijk niet in een huis wonen waar Louis zijn tijd heeft doorgebracht? 

Het is geen geheim dat Louis veel geld op de bank heeft, de helft daarvan staat in zijn woonkamer. 

More content below the advertising

Zo saai als zijn woonkamer er uit ziet, zo extravagant is zijn badkamer. Knap staaltje marmer, Louis. 

We snappen het Louis, je houdt van marmer. 

Op deze foto is goed te zien wat voor prachtig uitzicht hij heeft vanuit de kleedkamer. Jammer genoeg krijgt hij daar niks van mee vanuit de bank.

Leuk idee zo'n boekenkast, maar waar zijn de boeken? Volgens mij wist Louis niet zo goed wat hij met deze kamer aanmoest.

More content below the advertising

Superster Leonardo DiCaprio kocht afgelopen jaar een dikke villa in Los Feliz, een idyllische wijk in het noorden van Los Angeles. Zijn huidige woning heeft-ie daarom te koop gezet voor nèt geen 1,75 miljoen dollar.

Voor dat geld krijg je een Spaans aandoend optrekje met vier slaapkamers en 4,5 (...) badkamer. Leo betaalde twintig jaar geleden zo'n 7,5 ton voor de haciënda, wat hem bij verkoop een lekker winst oplevert. Maar of het huis in deze staat zo rap verkocht wordt, vragen wij ons af...

More content below the advertising

Jaap van Zweden heeft zijn huis in Amsterdam verkocht voor ongeveer anderhalve ton te weinig. Aan het pand te zien, gaat hij dat geld ook niet écht missen. 

Als mevrouw Van Zweden van huis is, heeft Jaap door de lamp toch nog een beetje het idee dat ze naast hem ligt.

More content below the advertising

Zou dit een kamer zijn voor om af te koelen als een van de twee zich weer kinderachtig aan het gedragen is? 

Pittig, zo'n rijtjeshuis voor tweeënhalf miljoen euro.

Hier wil je dus echt niet zitten als je teveel gedronken hebt. De kans dat er dan door je duizeligheid iets buiten valt, is vrij groot.