Je kon het al lezen in Veronica Magazine, basketbalspeler LeBron James heeft voor 23 miljoen dollar een huisje op de kop getikt dat voor 50% uit marmer bestaat. 

LeBron James, die een goede 35 miljoen dollar per jaar verdient, is nog niet tevreden over zijn sterrenstek. Hij wil nog een basketbalveldje laten bouwen en daar is dit een prima plek voor.

More content below the advertising

We waarschuwen je alvast, dit huis bestaat voor het grootste gedeelte uit marmer. Hier is dat erg mooi maar het beperkt zich niet tot de keuken. 

Dit is een van de acht slaapkamers en ook hier vind je een dosis marmer. 

Zoveel marmer! Als je niet goed oppast in deze badkamer knal je zo tegen het marmeren bankje naast de badkuip.

Zien we daar nou marmeren stoelen in de thuisbioscoop? Classy maar niet heel comfortabel. 

Dit is zijn kantoor en eindelijk een kamer zonder marmer!

LeBron James wil ook een pizzaoven laten bouwen. Dan kan hij pizza knagen op deze veranda van, hoe kan het ook anders, marmer. 

More content below the advertising

Superster Leonardo DiCaprio kocht afgelopen jaar een dikke villa in Los Feliz, een idyllische wijk in het noorden van Los Angeles. Zijn huidige woning heeft-ie daarom te koop gezet voor nèt geen 1,75 miljoen dollar.

Voor dat geld krijg je een Spaans aandoend optrekje met vier slaapkamers en 4,5 (...) badkamer. Leo betaalde twintig jaar geleden zo'n 7,5 ton voor de haciënda, wat hem bij verkoop een lekker winst oplevert. Maar of het huis in deze staat zo rap verkocht wordt, vragen wij ons af...

More content below the advertising

Jaap van Zweden heeft zijn huis in Amsterdam verkocht voor ongeveer anderhalve ton te weinig. Aan het pand te zien, gaat hij dat geld ook niet écht missen. 

Als mevrouw Van Zweden van huis is, heeft Jaap door de lamp toch nog een beetje het idee dat ze naast hem ligt.

More content below the advertising

Zou dit een kamer zijn voor om af te koelen als een van de twee zich weer kinderachtig aan het gedragen is? 

Pittig, zo'n rijtjeshuis voor tweeënhalf miljoen euro.

Hier wil je dus echt niet zitten als je teveel gedronken hebt. De kans dat er dan door je duizeligheid iets buiten valt, is vrij groot.