Je kon het al lezen in Veronica Magazine, basketbalspeler LeBron James heeft voor 23 miljoen dollar een huisje op de kop getikt dat voor 50% uit marmer bestaat. 

LeBron James, die een goede 35 miljoen dollar per jaar verdient, is nog niet tevreden over zijn sterrenstek. Hij wil nog een basketbalveldje laten bouwen en daar is dit een prima plek voor.

We waarschuwen je alvast, dit huis bestaat voor het grootste gedeelte uit marmer. Hier is dat erg mooi maar het beperkt zich niet tot de keuken. 

Dit is een van de acht slaapkamers en ook hier vind je een dosis marmer. 

Zoveel marmer! Als je niet goed oppast in deze badkamer knal je zo tegen het marmeren bankje naast de badkuip.

Zien we daar nou marmeren stoelen in de thuisbioscoop? Classy maar niet heel comfortabel. 

Dit is zijn kantoor en eindelijk een kamer zonder marmer!

LeBron James wil ook een pizzaoven laten bouwen. Dan kan hij pizza knagen op deze veranda van, hoe kan het ook anders, marmer. 

Jaap van Zweden heeft zijn huis in Amsterdam verkocht voor ongeveer anderhalve ton te weinig. Aan het pand te zien, gaat hij dat geld ook niet écht missen. 

Als mevrouw Van Zweden van huis is, heeft Jaap door de lamp toch nog een beetje het idee dat ze naast hem ligt.

Zou dit een kamer zijn voor om af te koelen als een van de twee zich weer kinderachtig aan het gedragen is? 

Pittig, zo'n rijtjeshuis voor tweeënhalf miljoen euro.

Hier wil je dus echt niet zitten als je teveel gedronken hebt. De kans dat er dan door je duizeligheid iets buiten valt, is vrij groot. 

Marly van der Velden, beter bekend als de jammerende Nina uit GTST, heeft samen met haar partner/manager Mike een huis gekocht in het Utrechtse plaatsje Baarn. En dat voor maar liefst 420.000 euro. 

Beiden zijn erg druk bezig met het acteerleven van Marly én dan nog twee kinderen. Dan heb je alle rust wel nodig. 

Schattig hoor, die raampjes. Maar niet echt handig als je je kinderen in de gaten wil houden. En wat staat er achter dat malle gordijntje?

Hopelijk voor dochters Jackie Rey en Sammy-Rose komt er iets meer gras in de tuin. Dat scheelt een hoop kapotte knieën. 

Wij zijn benieuwd hoevaak het stel in het openbaar zal verschijnen met blauwe plekken omdat ze weer eens uit de deur in het trapgat zijn gedonderd.