Kylie Jenner is amper 21 jaar en nu al bijna een miljard waard. De jongste Kardashian weet niet wat ze met al dat geld moet doen en kocht in 2016 een huisje voor 6 miljoen dollar dat ze nu alweer verkocht heeft voor 6,7 miljoen. 

In tegenstelling tot de meeste sterrenhuizen mochten we dit keer niet binnen gluren. De deuren bleven gesloten en er zijn alleen foto's van de buitenkant beschikbaar gesteld. Waarschijnlijk heeft dat te maken met het onhandige interieur, zoals een wijnkelder precies onder de trap, waar wij zeer zeker een bitchy opmerking over zouden maken. 

Dit is wel een typisch huis wat je zou verwachten van een dochter van Kris Jenner. 

Zo van dichtbij is de voordeur nog best knus en gezellig. Hier zou zomaar tante Corrie kunnen wonen. 

Op het eerste gezicht is dit een prima plek voor de barbecue. Maar dan valt op dat er maar één klein bankje staat en geen enkele tafel. 

Dit lijkt meer op het buitenbad van de lokale sportvereniging dan de tuin van een stinkend rijke zakenvrouw. 

Vanaf deze hoek is het nog best een prima tuin, maar wat hadden wij graag die mislukte wijnkelder gezien. 

Jaap van Zweden heeft zijn huis in Amsterdam verkocht voor ongeveer anderhalve ton te weinig. Aan het pand te zien, gaat hij dat geld ook niet écht missen. 

Als mevrouw Van Zweden van huis is, heeft Jaap door de lamp toch nog een beetje het idee dat ze naast hem ligt.

Zou dit een kamer zijn voor om af te koelen als een van de twee zich weer kinderachtig aan het gedragen is? 

Pittig, zo'n rijtjeshuis voor tweeënhalf miljoen euro.

Hier wil je dus echt niet zitten als je teveel gedronken hebt. De kans dat er dan door je duizeligheid iets buiten valt, is vrij groot. 

Marly van der Velden, beter bekend als de jammerende Nina uit GTST, heeft samen met haar partner/manager Mike een huis gekocht in het Utrechtse plaatsje Baarn. En dat voor maar liefst 420.000 euro. 

Beiden zijn erg druk bezig met het acteerleven van Marly én dan nog twee kinderen. Dan heb je alle rust wel nodig. 

Schattig hoor, die raampjes. Maar niet echt handig als je je kinderen in de gaten wil houden. En wat staat er achter dat malle gordijntje?

Hopelijk voor dochters Jackie Rey en Sammy-Rose komt er iets meer gras in de tuin. Dat scheelt een hoop kapotte knieën. 

Wij zijn benieuwd hoevaak het stel in het openbaar zal verschijnen met blauwe plekken omdat ze weer eens uit de deur in het trapgat zijn gedonderd.