Kylie Jenner is amper 21 jaar en nu al bijna een miljard waard. De jongste Kardashian weet niet wat ze met al dat geld moet doen en kocht in 2016 een huisje voor 6 miljoen dollar dat ze nu alweer verkocht heeft voor 6,7 miljoen. 

In tegenstelling tot de meeste sterrenhuizen mochten we dit keer niet binnen gluren. De deuren bleven gesloten en er zijn alleen foto's van de buitenkant beschikbaar gesteld. Waarschijnlijk heeft dat te maken met het onhandige interieur, zoals een wijnkelder precies onder de trap, waar wij zeer zeker een bitchy opmerking over zouden maken. 

Dit is wel een typisch huis wat je zou verwachten van een dochter van Kris Jenner. 

More content below the advertising

Zo van dichtbij is de voordeur nog best knus en gezellig. Hier zou zomaar tante Corrie kunnen wonen. 

Op het eerste gezicht is dit een prima plek voor de barbecue. Maar dan valt op dat er maar één klein bankje staat en geen enkele tafel. 

Dit lijkt meer op het buitenbad van de lokale sportvereniging dan de tuin van een stinkend rijke zakenvrouw. 

Vanaf deze hoek is het nog best een prima tuin, maar wat hadden wij graag die mislukte wijnkelder gezien. 

More content below the advertising

Superster Leonardo DiCaprio kocht afgelopen jaar een dikke villa in Los Feliz, een idyllische wijk in het noorden van Los Angeles. Zijn huidige woning heeft-ie daarom te koop gezet voor nèt geen 1,75 miljoen dollar.

Voor dat geld krijg je een Spaans aandoend optrekje met vier slaapkamers en 4,5 (...) badkamer. Leo betaalde twintig jaar geleden zo'n 7,5 ton voor de haciënda, wat hem bij verkoop een lekker winst oplevert. Maar of het huis in deze staat zo rap verkocht wordt, vragen wij ons af...

More content below the advertising

Jaap van Zweden heeft zijn huis in Amsterdam verkocht voor ongeveer anderhalve ton te weinig. Aan het pand te zien, gaat hij dat geld ook niet écht missen. 

Als mevrouw Van Zweden van huis is, heeft Jaap door de lamp toch nog een beetje het idee dat ze naast hem ligt.

More content below the advertising

Zou dit een kamer zijn voor om af te koelen als een van de twee zich weer kinderachtig aan het gedragen is? 

Pittig, zo'n rijtjeshuis voor tweeënhalf miljoen euro.

Hier wil je dus echt niet zitten als je teveel gedronken hebt. De kans dat er dan door je duizeligheid iets buiten valt, is vrij groot.