Keith Richards heeft zijn penthouse in New York verkocht voor 9 miljoen dollar. De gitarist van The Rolling Stones had gehoopt dat hij de luxe flat zou kunnen verkopen voor iets meer dan 12 miljoen dollar, dus deze verkoop is een tegenvaller voor de ouwe rocker. 

Ergens bovenin woonde Keith Richards.

More content below the advertising

Keith Richards heeft in zijn leven veel rare dingen gedaan, maar waar zat hij met zijn hoofd toen hij deze gouden stoel kocht?

Is deze keuken ooit gebruikt?

Ook rocksterren worden volwassen en nemen genoegen met een stijlvolle slaapkamer voor een goede nachtrust, al kan er altijd een groupie of twee blijven slapen op de bank.

We hadden een iets grotere kast verwacht voor 9 miljoen dollar. 

Ook de badkamer is erg teleurstellend en zonder gordijn kan de overbuurman Keiths rolling stones zien. 

Zelfs Keith Richards heeft een eigen zolderkamer nodig om even te ontspannen met zijn vrienden. Zou Mick Jagger hier ook mogen komen?

More content below the advertising

Superster Leonardo DiCaprio kocht afgelopen jaar een dikke villa in Los Feliz, een idyllische wijk in het noorden van Los Angeles. Zijn huidige woning heeft-ie daarom te koop gezet voor nèt geen 1,75 miljoen dollar.

Voor dat geld krijg je een Spaans aandoend optrekje met vier slaapkamers en 4,5 (...) badkamer. Leo betaalde twintig jaar geleden zo'n 7,5 ton voor de haciënda, wat hem bij verkoop een lekker winst oplevert. Maar of het huis in deze staat zo rap verkocht wordt, vragen wij ons af...

More content below the advertising

Jaap van Zweden heeft zijn huis in Amsterdam verkocht voor ongeveer anderhalve ton te weinig. Aan het pand te zien, gaat hij dat geld ook niet écht missen. 

Als mevrouw Van Zweden van huis is, heeft Jaap door de lamp toch nog een beetje het idee dat ze naast hem ligt.

More content below the advertising

Zou dit een kamer zijn voor om af te koelen als een van de twee zich weer kinderachtig aan het gedragen is? 

Pittig, zo'n rijtjeshuis voor tweeënhalf miljoen euro.

Hier wil je dus echt niet zitten als je teveel gedronken hebt. De kans dat er dan door je duizeligheid iets buiten valt, is vrij groot.