Keith Richards heeft zijn penthouse in New York verkocht voor 9 miljoen dollar. De gitarist van The Rolling Stones had gehoopt dat hij de luxe flat zou kunnen verkopen voor iets meer dan 12 miljoen dollar, dus deze verkoop is een tegenvaller voor de ouwe rocker. 

Ergens bovenin woonde Keith Richards.

Keith Richards heeft in zijn leven veel rare dingen gedaan, maar waar zat hij met zijn hoofd toen hij deze gouden stoel kocht?

Is deze keuken ooit gebruikt?

Ook rocksterren worden volwassen en nemen genoegen met een stijlvolle slaapkamer voor een goede nachtrust, al kan er altijd een groupie of twee blijven slapen op de bank.

We hadden een iets grotere kast verwacht voor 9 miljoen dollar. 

Ook de badkamer is erg teleurstellend en zonder gordijn kan de overbuurman Keiths rolling stones zien. 

Zelfs Keith Richards heeft een eigen zolderkamer nodig om even te ontspannen met zijn vrienden. Zou Mick Jagger hier ook mogen komen?

Jaap van Zweden heeft zijn huis in Amsterdam verkocht voor ongeveer anderhalve ton te weinig. Aan het pand te zien, gaat hij dat geld ook niet écht missen. 

Als mevrouw Van Zweden van huis is, heeft Jaap door de lamp toch nog een beetje het idee dat ze naast hem ligt.

Zou dit een kamer zijn voor om af te koelen als een van de twee zich weer kinderachtig aan het gedragen is? 

Pittig, zo'n rijtjeshuis voor tweeënhalf miljoen euro.

Hier wil je dus echt niet zitten als je teveel gedronken hebt. De kans dat er dan door je duizeligheid iets buiten valt, is vrij groot. 

Marly van der Velden, beter bekend als de jammerende Nina uit GTST, heeft samen met haar partner/manager Mike een huis gekocht in het Utrechtse plaatsje Baarn. En dat voor maar liefst 420.000 euro. 

Beiden zijn erg druk bezig met het acteerleven van Marly én dan nog twee kinderen. Dan heb je alle rust wel nodig. 

Schattig hoor, die raampjes. Maar niet echt handig als je je kinderen in de gaten wil houden. En wat staat er achter dat malle gordijntje?

Hopelijk voor dochters Jackie Rey en Sammy-Rose komt er iets meer gras in de tuin. Dat scheelt een hoop kapotte knieën. 

Wij zijn benieuwd hoevaak het stel in het openbaar zal verschijnen met blauwe plekken omdat ze weer eens uit de deur in het trapgat zijn gedonderd.