Jamie Dornan, de ster uit Fifty Shades of Grey, kan niks doen zonder dat we aan seks denken. Hij heeft zijn glazen huis in de Hollywood Hills te koop gezet voor iets meer dan 3 miljoen dollar en wij kunnen niet wachten om in zijn slaapkamer te gluren. 

"Mr. Dornan will see you now..." Dit is trouwens de voordeur. 

Nu weet ik hoe een goudvis zich voelt.

Dit is nog eens een zithoek én met uitzicht op de televisie (de meeste celebs hangen hun tv op hele rare plekken). We vergeten voor het gemak maar de onhandige plaatsing van de bos planten.

De slaapkamer! Oh... niet zo spannend als we dachten. Maar dit is waarschijnlijk de logeerkamer. 

Dit is zijn slaapkamer! Maar deze is ook niet spannend. Je kan niet eens de handboeien aan het bed vastmaken. En is hier eigenlijk wel ruimte voor een seksschommel? Maar wat zien we op de achtergrond? Is dat misschien zijn Red Room?

Oh nee, het is de badkamer. Een duizelingwekkende badkamer waar je niet te lang naar moet kijken.

Is dit een werkkamer? Waarom staan hier twee stoelen die niet onder het bureau passen? Waar is de computer om aan te werken? En kan hier een seksschommel hangen? Zoveel vragen! 

Maar wat zien we hier. Een jacuzzi in de tuin. Neem een flesje wijn mee en twee glazen, dan kan het toch nog spannend worden. 

Jaap van Zweden heeft zijn huis in Amsterdam verkocht voor ongeveer anderhalve ton te weinig. Aan het pand te zien, gaat hij dat geld ook niet écht missen. 

Als mevrouw Van Zweden van huis is, heeft Jaap door de lamp toch nog een beetje het idee dat ze naast hem ligt.

Zou dit een kamer zijn voor om af te koelen als een van de twee zich weer kinderachtig aan het gedragen is? 

Pittig, zo'n rijtjeshuis voor tweeënhalf miljoen euro.

Hier wil je dus echt niet zitten als je teveel gedronken hebt. De kans dat er dan door je duizeligheid iets buiten valt, is vrij groot. 

Marly van der Velden, beter bekend als de jammerende Nina uit GTST, heeft samen met haar partner/manager Mike een huis gekocht in het Utrechtse plaatsje Baarn. En dat voor maar liefst 420.000 euro. 

Beiden zijn erg druk bezig met het acteerleven van Marly én dan nog twee kinderen. Dan heb je alle rust wel nodig. 

Schattig hoor, die raampjes. Maar niet echt handig als je je kinderen in de gaten wil houden. En wat staat er achter dat malle gordijntje?

Hopelijk voor dochters Jackie Rey en Sammy-Rose komt er iets meer gras in de tuin. Dat scheelt een hoop kapotte knieën. 

Wij zijn benieuwd hoevaak het stel in het openbaar zal verschijnen met blauwe plekken omdat ze weer eens uit de deur in het trapgat zijn gedonderd.