Dertien jaar geleden tikte Ellen Pompeo deze klassieke villa op de kop voor 1,35 miljoen dollar. Sindsdien heeft ze meerdere huizen gekocht en verkocht. Nu staat haar oude huisje te koop voor 2,765 miljoen en kunnen wij een kijkje nemen in de slaapkamer van de Grey’s Anatomy ster.

Voor bijna drie miljoen verwachten we in ieder geval wel een gang, of op z’n minst een halletje.

Aan kussens geen gebrek in huize Pompeo.

Een lekkere grote tafel om de hele cast van Grey’s Anatomy, behalve überbitch Katherine Heigl, uit te nodigen voor het avondeten.

Slaapkamer nummer 1.

En slaapkamer nummer 2. Ja dit huis van 2,765 miljoen dollar heeft waarschijnlijk minder slaapkamers dan jouw huis.

Hou er wel rekening mee dat de buurman met het blauwe zonnescherm prima uitzicht op de tuin heeft en zo in je blote Pompeo kan gluren. 

Jaap van Zweden heeft zijn huis in Amsterdam verkocht voor ongeveer anderhalve ton te weinig. Aan het pand te zien, gaat hij dat geld ook niet écht missen. 

Als mevrouw Van Zweden van huis is, heeft Jaap door de lamp toch nog een beetje het idee dat ze naast hem ligt.

Zou dit een kamer zijn voor om af te koelen als een van de twee zich weer kinderachtig aan het gedragen is? 

Pittig, zo'n rijtjeshuis voor tweeënhalf miljoen euro.

Hier wil je dus echt niet zitten als je teveel gedronken hebt. De kans dat er dan door je duizeligheid iets buiten valt, is vrij groot. 

Marly van der Velden, beter bekend als de jammerende Nina uit GTST, heeft samen met haar partner/manager Mike een huis gekocht in het Utrechtse plaatsje Baarn. En dat voor maar liefst 420.000 euro. 

Beiden zijn erg druk bezig met het acteerleven van Marly én dan nog twee kinderen. Dan heb je alle rust wel nodig. 

Schattig hoor, die raampjes. Maar niet echt handig als je je kinderen in de gaten wil houden. En wat staat er achter dat malle gordijntje?

Hopelijk voor dochters Jackie Rey en Sammy-Rose komt er iets meer gras in de tuin. Dat scheelt een hoop kapotte knieën. 

Wij zijn benieuwd hoevaak het stel in het openbaar zal verschijnen met blauwe plekken omdat ze weer eens uit de deur in het trapgat zijn gedonderd.