Het huisje van Cher kwam deze week al voorbij in Veronica Magazine en we gaan haar optrekje van 2,5 miljoen nu iets beter bekijken. Je verwacht misschien pracht en praal van de zangeres met de eeuwige jeugd, maar haar huis in de heuvels van Los Angeles is meer country dan rock and roll.

Is dit echt Los Angeles? Of zijn we terecht gekomen in een Duitse sprookjesfilm. 

Je denkt misschien, wat doet dat kamerscherm in de woonkamer, maar dit is de zithoek van de slaapkamer!

Zie je, dit is het uitzicht op de zithoek vanuit de slaapkamer. Zo kan Cher haar gasten vragen een van de twee haardvuren aan te steken zonder haar bed uit te hoeven komen. 

Vergeet dat willekeurige bankje voor de badkuip en het tapijt dat volledig ongeschikt is voor een badkamer en let eens goed op de achtergrond. Dat gedeelte met de grote ramen is haar douche. Misschien is het een goed idee om te investeren in gordijnen. 

Cher houdt van willekeurige meubels verzamelen of ze heeft een stylist die ook shopt bij Intratuin. We zijn vooral fan van het willekeurige gewei op de tafel. Of was dat haar lunch van de middag?

Jaap van Zweden heeft zijn huis in Amsterdam verkocht voor ongeveer anderhalve ton te weinig. Aan het pand te zien, gaat hij dat geld ook niet écht missen. 

Als mevrouw Van Zweden van huis is, heeft Jaap door de lamp toch nog een beetje het idee dat ze naast hem ligt.

Zou dit een kamer zijn voor om af te koelen als een van de twee zich weer kinderachtig aan het gedragen is? 

Pittig, zo'n rijtjeshuis voor tweeënhalf miljoen euro.

Hier wil je dus echt niet zitten als je teveel gedronken hebt. De kans dat er dan door je duizeligheid iets buiten valt, is vrij groot. 

Marly van der Velden, beter bekend als de jammerende Nina uit GTST, heeft samen met haar partner/manager Mike een huis gekocht in het Utrechtse plaatsje Baarn. En dat voor maar liefst 420.000 euro. 

Beiden zijn erg druk bezig met het acteerleven van Marly én dan nog twee kinderen. Dan heb je alle rust wel nodig. 

Schattig hoor, die raampjes. Maar niet echt handig als je je kinderen in de gaten wil houden. En wat staat er achter dat malle gordijntje?

Hopelijk voor dochters Jackie Rey en Sammy-Rose komt er iets meer gras in de tuin. Dat scheelt een hoop kapotte knieën. 

Wij zijn benieuwd hoevaak het stel in het openbaar zal verschijnen met blauwe plekken omdat ze weer eens uit de deur in het trapgat zijn gedonderd.