We lieten het je al weten in Veronica Magazine, acteur Charlie Sheen heeft zijn villa in Beverly Hills te koop gezet voor 9,999,999 dollar. Dus tien miljoen dollar min 1 dollar. Waarom dat rare bedrag? Zo lijkt het huis goedkoper dan het is.

Charlie wil heel graag van zijn huis af maar alle kopers lopen er met een boog omheen omdat ze weten wat voor rotzooi hij in zijn rock ‘n roll mansion heeft uitgehaald. Wij houden natuurlijk wel van een lading dirt. Dus hou de hygiënische doekjes bij de hand, wij gaan op visite bij Charlie Sheen.

Dat ziet er heel stijlvol uit en precies wat je zou verwachten van een sterrenhuis in Los Angeles. 

Article continues after the ad

Hij heeft zelfs een hele gezellige woonkamer. Stijlvolle meubels, een open haard, in de achtergrond een aquarium, naast het raam een ouderwetse klok met een elektrische gitaar en helemaal rechts staat een jukebox. Helemaal niks vreemds toch? Wacht eens even... is dat een bijl boven die houten deur?! Heeft Charlie Sheen een bijl in huis?! Laten we hopen dat het alleen decoratie is en Charlie geen ex-vriendinnetje in stukjes heeft gehakt. 

Dit is géén vieze seksbioscoop. Kijk maar, de film op het scherm is Forrest Gump. Het is een normale thuisbioscoop. Het is Charlie Sheens thuisbioscoop en hij kijkt hier alleen maar films die een Oscar hebben gewonnen. 

Is dit een speciale ruimte om te sporten of het rommelhoek waar hij al zijn Tel Sell miskopen dumpt?

Charlie Sheen heeft een mancave in zijn mancave... Hij is trouwens wel gek op de film Forrest Gump. Wel onhandig hoe die stoelen geplaatst zijn. 

En hier hebben we de tuin met zwembad. We willen niet weten wat daar allemaal op de bodem ligt. 

More content below the advertising