We lieten het je al weten in Veronica Magazine, acteur Charlie Sheen heeft zijn villa in Beverly Hills te koop gezet voor 9,999,999 dollar. Dus tien miljoen dollar min 1 dollar. Waarom dat rare bedrag? Zo lijkt het huis goedkoper dan het is.

Charlie wil heel graag van zijn huis af maar alle kopers lopen er met een boog omheen omdat ze weten wat voor rotzooi hij in zijn rock ‘n roll mansion heeft uitgehaald. Wij houden natuurlijk wel van een lading dirt. Dus hou de hygiënische doekjes bij de hand, wij gaan op visite bij Charlie Sheen.

Dat ziet er heel stijlvol uit en precies wat je zou verwachten van een sterrenhuis in Los Angeles. 

Hij heeft zelfs een hele gezellige woonkamer. Stijlvolle meubels, een open haard, in de achtergrond een aquarium, naast het raam een ouderwetse klok met een elektrische gitaar en helemaal rechts staat een jukebox. Helemaal niks vreemds toch? Wacht eens even... is dat een bijl boven die houten deur?! Heeft Charlie Sheen een bijl in huis?! Laten we hopen dat het alleen decoratie is en Charlie geen ex-vriendinnetje in stukjes heeft gehakt. 

Dit is géén vieze seksbioscoop. Kijk maar, de film op het scherm is Forrest Gump. Het is een normale thuisbioscoop. Het is Charlie Sheens thuisbioscoop en hij kijkt hier alleen maar films die een Oscar hebben gewonnen. 

Is dit een speciale ruimte om te sporten of het rommelhoek waar hij al zijn Tel Sell miskopen dumpt?

Charlie Sheen heeft een mancave in zijn mancave... Hij is trouwens wel gek op de film Forrest Gump. Wel onhandig hoe die stoelen geplaatst zijn. 

En hier hebben we de tuin met zwembad. We willen niet weten wat daar allemaal op de bodem ligt. 

Jaap van Zweden heeft zijn huis in Amsterdam verkocht voor ongeveer anderhalve ton te weinig. Aan het pand te zien, gaat hij dat geld ook niet écht missen. 

Als mevrouw Van Zweden van huis is, heeft Jaap door de lamp toch nog een beetje het idee dat ze naast hem ligt.

Zou dit een kamer zijn voor om af te koelen als een van de twee zich weer kinderachtig aan het gedragen is? 

Pittig, zo'n rijtjeshuis voor tweeënhalf miljoen euro.

Hier wil je dus echt niet zitten als je teveel gedronken hebt. De kans dat er dan door je duizeligheid iets buiten valt, is vrij groot. 

Marly van der Velden, beter bekend als de jammerende Nina uit GTST, heeft samen met haar partner/manager Mike een huis gekocht in het Utrechtse plaatsje Baarn. En dat voor maar liefst 420.000 euro. 

Beiden zijn erg druk bezig met het acteerleven van Marly én dan nog twee kinderen. Dan heb je alle rust wel nodig. 

Schattig hoor, die raampjes. Maar niet echt handig als je je kinderen in de gaten wil houden. En wat staat er achter dat malle gordijntje?

Hopelijk voor dochters Jackie Rey en Sammy-Rose komt er iets meer gras in de tuin. Dat scheelt een hoop kapotte knieën. 

Wij zijn benieuwd hoevaak het stel in het openbaar zal verschijnen met blauwe plekken omdat ze weer eens uit de deur in het trapgat zijn gedonderd.