Bad Boys for Life

Will Smith en Martin Lawrence zijn terug in Bad Boys for Life en het iconische duo is nog net zo hilarisch als in de eerste twee Bad Boys-films.

Terwijl rechercheur Marcus (Martin Lawrence) al denkt aan pensioen, is zijn partner Mike Lowry (Will Smith) van plan tot zijn honderdste achter de boeven aan te zitten. Ongewild moeten ze allebei in actie komen als iemand Mike boven aan zijn dodenlijst zet.

Patser

Twee jaar geleden gaven regisseurs Adil El Arbi, Bilall Fallah met Patser een stoer visitekaartje af aan Hollywood en in ruil mochten ze hun Amerikaanse debuut maken met de derde Bad Boys-film. Het duo geeft daarin weer een sterk signaal af met de openingsscène; vol ronkende auto’s, zonovergoten plaatjes van Miami en natuurlijk het themanummer Bad Boys.

De rest van de film houden ze dat aardig vol, geholpen door twee hoofdrolspelers die dit in hun slaap kunnen doen. Ze hebben duidelijk goed gekeken naar het werk van voorganger Michael Bay en nemen iedere kans waar voor nog een explosie. Met wat snufjes drama en komedie, plus een vers blik jonkies (onder wie een stoere Vanessa Hudgens) zorgen ze ervoor dat deze filmreeks nog wel even door kan gaan.

Article continues after the ad

Beoordeling: ***

Bad Boys for Life draait nu in de bioscoop.

More content below the advertising