Op 6 september keert dé feelgood musical MAMMA MIA! terug naar het theater. In samenwerking met Theaterclub.nl mogen wij 10 euro korting geven per kaartje. 

MAMMA MIA! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna (Antje Monteiro) en haar dochter Sophie (Jolijn Henneman). Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. 

De voorpremières van MAMMA MIA! starten op 6 september 2018 in het Beatrix Theater in Utrecht. Op 23 september gaat de hitmusical officieel in première. Wil je MAMMA MIA! live beleven? Boek dan hier kaarten met € 10,- voordeel per kaart. Deze exclusieve kortingsactie is geldig voor voorstellingen t/m 14 oktober.

Article continues after the ad
More content below the advertising