Source
ANP Foto

Vandaag verschijnt The Disappearance of Madeleine McCann op Netflix. Bekijk nu alvast de trailer van deze omstreden documentaireserie!

Eerder dit jaar werd bekend dat Netflix werkte aan een documentaireserie over Madeleine McCann. Dit Britse meisje verdween op driejarige leeftijd vanuit een vakantiehuisje in Portugal, toen haar ouders buiten de deur dineerden. De spraakmakende verdwijning leidde tot veel ophef en talloze theorieën over wat er met de peuter gebeurd zou kunnen zijn. De zaak wordt nu opnieuw onder de loep genomen in de Netflix-serie The Disappearance of Madeleine McCann!

Article continues after the ad

 

 

De achtdelige docuserie is niet onomstreden. De ouders van het verdwenen meisje lieten eerder deze maand al weten dat ze afstand namen van de Netflix-reeks. In een verklaring lieten zij weten: “Wij zagen, en zien nog steeds niet, hoe dit programma helpt in de zoektocht naar Madeleine. En aangezien er nog een politieonderzoek loopt, zou deze serie dat onderzoek mogelijk kunnen hinderen.” Ondanks de protesten van de ouders, is de achtdelige serie vanaf vandaag te zien op Netflix.

More content below the advertising