Het was vast niet de bedoeling, maar de namen van de kandidaten van Wie is de Mol? 2019 liggen op straat. Met dank aan een oplettende twitteraar in Colombia!

Twitteraar Jeffrey de Groot komt vandaag opeens met onderstaande foto en de locatie van WIDM 2019 is dus zo goed als zeker Colombia. Kijk even weg als je niet wil weten wie er allemaal meedoen! 

Het gaat - zoals fans denken - om YouTuber Nikkie de Jager, zanger Nielson, nieuwslezeres Merel Westrik, Heel Holland Bakt-jurylid Robèrt van Beckhoven, presentatrice Evelien de Bruijn, actrice Sarah Chronis, presentatrice Evie Hansen (al denken sommigen dat het nieuwslezeres Carmen Verheul is), documentairemaker Sinan Can én acteur Rick Paul van Mulligen. Alleen nummer 4 van links is nog niet geïdentificeerd. 

AVROTROS heeft op dit moment nog geen officiële reactie gegeven. We weten dus nog niet of deze foto authentiek is; al lijkt 'ie echter verdomd echt. Dinsdag konden we al één naam melden maar die blijkt toch niet te kloppen.

Het negentiende seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 5 januari te zien op NPO 1.

Ruud Feltkamp heeft het te druk met zijn eigen bedrijf en moest daarom na twaalf jaar afscheid nemen van Goede tijden, slechte tijden

Bijna een miljoen mensen, om precies te zijn 927.000 kijkers, zagen gisterenavond hoe Noud Alberts afscheid nam van Meerdijk. Zijn liefdesleven was een puinhoop en hij besloot daarom te vertrekken naar Tokyo, maar niet zonder eerst afscheid te nemen van grote liefde Nina. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Noud neemt afscheid van ‘zijn’ #Nina...😪💔 #afscheid #gtst

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Acteur Ruud Feltkamp speelde bijna twaalf jaar lang Noud Alberts, de kleinzoon van Laura. Hij stopt met de rol omdat hij zich wil richten op zijn bedrijf Cryptohopper, waarmee hij het mensen makkelijker maakt om te handelen in cryptocurrency zoals bitcoin. In die twaalf jaar GTST heeft Feltkamp heel veel beleefd zoals je kan zien in deze mooie terugblik. 

Goede tijden, slechte tijden is dagelijks te zien van maandag t/m vrijdag om 20:00 uur op RTL 4. Digitale centen verdienen met het bedrijf van Ruud Feltkamp kan via de site Cryptohopper

Het Nederlands elftal doet het goed in The Nations League en als het team vanavond afrekent met Frankrijk is Oranje weer een stuk dichterbij de finale. 

Met een thuiswedstrijd in de Rotterdamse Kuip lijkt Oranje in het voordeel te zijn en dat kan het team van Ronald Koeman goed gebruiken in de wedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk. Na eerder verloren te hebben met 2-1 moet het elftal zich nu herpakken en de Fransen zien te verslaan. Dan is gelijkspel met Duitsland voldoende om de poule te winnen en door te gaan naar het finaletoernooi van de Nations League volgend jaar juni. 

Nations League: Nederland - Frankrijk begint om 20:25 uur met de voorbeschouwing en de wedstrijd is live te volgen vanaf 20:45 uur op NPO 1.