Veronica Magazine introduceert een nieuwe special: The Guide. De eerste editie staat volledig in het teken van de zomer. Ook komt er een editie van The Guide in de herfst en in de winter.

De eerste The Guide heeft als ondertitel 'hét handboek voor een geweldige zomer' en staat dan ook vol vakantie- en zomergerelateerde interviews, reportages en rubrieken. Art Rooijakkers en Airen Mylene sieren de cover. Beide tv-presentatoren werken door deze zomer; Art debuteert als talkshowhost op RTL 4 en Airen presenteert SBS Shownieuws.

Article continues after the ad

Netflix-tips

Andere hoogtepunten: een test van de toeristische trekpleisters in eigen land (van Valkenburg tot het Sexmuseum), de blockbusters in de bios, glamping met Paleis voor een Prikkie-duo Frank & Rogier, Pinkpop volgens de Krezip-zussen Govaert, 25 lifehacks voor de zomer, columns van Gerard Ekdom en Johan Derksen ("Ik heb niets met vakantie"), Netflix-tips van de redactie en de mooiste persoonlijke verhalen uit de Tour de France.

Filmquiz

Verder in The Guide: het spannende verhaal Jacht op Zee van Inge Ipenburg, heel veel strips en puzzels én een filmquiz met als hoofdprijzen een negendaagse reis naar Brazilië en een E-bike t.w.v. € 3.199! 

Wil jij hét handboek voor een geweldige zomer gratis thuisbezorgd?

Bestel 'm hier voor € 4,95

More content below the advertising