De muzikale monsterhit A Star Is Born zorgde mogelijk voor de breuk tussen acteur Bradley Cooper en zijn inmiddels ex Irina Shayk. Had Bradley het iets te gezellig met tegenspeelster Lady Gaga? 

Dat suggereert een ingewijde van het ex-stel in het Amerikaanse magazine People. Ze konden hun relatie niet meer redden na A Star Is Born, de succesfilm die Bradley ook regisseerde. Het gefluister over een eventueel avontuurtje tussen Gaga en Cooper werd Irina in combinatie met allerlei andere verstorende factoren te veel. 
 


“Bradley was emotioneel afwezig tijdens de lange draaiperiode”, zegt de ingewijde. “Omdat Bradley en Irina hun relatie heel erg privé hielden, wisten er maar een paar mensen van hun problemen af.” 

Article continues after the ad

Lady Gaga reageert

De hele situatie liet ook Lady Gaga zelf niet onberoerd. Ze reageerde tijdens een concert van afgelopen weekend - net voordat ze de hit uit de film, Shallow, inzette - met de woorden "Doe eens aardig of f*ck off". Duidelijke taal. 


Bradley en Irina

Vorige week maakten Bradley en Irina bekend dat het na vier jaar huwelijk over en uit is. Ze hebben samen een dochter, de 2-jarige Lea De Seine Shayk Cooper. 
 

More content below the advertising