Source
Beeld: BNNVARA (Estera Marysia)

Binnenkort gaat het nieuwe seizoen van First Dates van start. Maar dit koppelprogramma is natuurlijk nergens zonder begeerlijke vrijgezellen!

Ben je een vrijgezelle man en zie je het niet zitten om deze zomer in je eentje door te brengen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Momenteel wordt er druk gewerkt aan een nieuw seizoen van Blind Dates. De makers hebben echter een luxeprobleem: er is dit jaar een heus vrouwenoverschot! Deze week plaatste BNNVARA dan ook een oproep op Facebook waarin nadrukkelijk wordt gevraagd om mannelijke kandidaten!

Article continues after the ad

 

Duizenden leuke vrouwen hebben zich al aangemeld voor First Dates”, zo belooft maître Sergio in de video. “Maar we zijn nog op zoek naar de mannen die deze vrouwen willen leren kennen in ons restaurant.” “Misschien vind je wel de liefde van je leven”, vult de populaire barman Victor hem aan. Ben jij zo dapper om met een 'perfect stranger' je eerste date te beleven onder het oog van de camera? Dan kun je je opgeven via het online aanmeldformulier voor First Dates. Enneh… mocht je via deze oproep de liefde van je leven tegenkomen, stuur ons dan even een kaartje!

More content below the advertising