De geruchten dat Yolanthe na haar breuk met Wesley naar Amerika zou willen verhuizen, blijken te kloppen. 'Yo' pakt haar biezen en krijgt een vaste rol in Hans Kloks nieuwe Las Vegas-show!

Dat onthult Privé-journalist Evert Santegoeds. Hij schrijft dat Yolanthe na een eerdere poging nu alsnog wil proberen om voet aan de grond te krijgen in Hollywood. Een rolletje in Hans' nieuwe illusie-spektakel geeft haar een opstapje. 

Article continues after the ad

Hans Klok en Yolanthe

Hiermee treedt Yolanthe in de voetsporen van Pamela Anderson. Zij hielp Hans bij zijn vorige Vegas-avontuur. "Yolanthe gaat in de show een klein rolletje vervullen, de rol van waarzegger", vertelt Hans. "Ook zal ze niet bij elke show meedoen, tot nu toe staat ze zo’n twee tot drie keer per week in het schema. Maar de start is er."


Marcel Boekhoorn

Hans verleent zo een gunst aan zijn grote investeerder, miljardair Marcel Boekhoorn. Deze geldschieter heeft al twee jaar een relatie met Yo's zusje Rebecca. "Ik weet niet of het lang gaat duren", zegt Hans over Yolanthe's rol. "Zij heeft zoveel talent dat ik verwacht dat ze heel snel werk zal hebben. Maar dan ben ik toch een mooi opstapje voor haar geweest." 


Pain & Gain

Yolanthe's eerdere Hollywood-poging leverde haar een rol op in testosteron-film Pain & Gain (2013) met Mark Wahlberg en Dwayne Johnson. Dit zorgde alleen niet voor die zo gedroomde doorbraak.
 


Hans Klok begint op 29 juli met zijn Las Vegas-residentie. Naar alle waarschijnlijkheid speelt Yolanthe ook al mee in de première.

More content below the advertising