Katja Schuurman gaat 'weer' trouwen. Wanneer ze ja zegt tegen haar Freek weten we nog niet, maar we kunnen wel zien hoe ze ja zegt tegen haar trouwjurk. De actrice kiest vanavond haar jurk uit bij Say Yes to the Dress: Benelux.

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn al twee jaar verloofd en op het moment dat ze allebei een gaatje in hun overvolle agenda’s hebben, stappen ze in het huwelijksbootje. De datum is dus nog niet zeker maar de locatie hebben ze al wel. Ze gaan trouwen op het strand en daar hoort natuurlijk een zomerse bruidsjurk bij. Om haar bij deze keuze te helpen heeft Katja de hulp ingeschakeld van Fred van Leer.

Katja weet precies wat ze wil. “Freek en ik willen op het strand trouwen en mijn jurk moet daar natuurlijk wel geschikt voor zijn. In mijn hoofd zag ik een jurk voor me die zwierig, speels en toch ook sexy is. Ik wil hem dragen met blote voeten. En, heel belangrijk natuurlijk, ik wil erin kunnen dansen!” Dat is een aardig eisenpakket maar het is Fred en het team van Say Yes to the Dress wel gelukt. Fred: “Het was fantastisch om samen met Katja een jurk te mogen uitzoeken. Ze is een prachtige vrouw. Haar staat bijna alles, waardoor het extra moeilijk is. Maar het is gelukt. Het enige wat ik erover kan zeggen is; stunning!”

Article continues after the ad

Schuurman is ongelooflijk blij met haar bruidsjurk maar houdt het nog spannend. "De jurk die ik heb gevonden is prachtig en ik kan niet wachten om de jurk te dragen. Of de jurk ook aansluit bij het plaatje dat ik in mijn hoofd had, zeg ik nog niet. Daarvoor moet je echt gaan kijken!”

More content below the advertising