Op zoek naar de nieuwe Bruno Mars en Beyoncé

John de Mol heeft met The Voice en Big Brother twee van de grootste televisiehits op zijn naam staan. Gaat DanceSing zich bij dit rijtje voegen of wordt het net zo een flop als Dance as One?

Als het aan John de Mol ligt, verhuist The Voice van RTL 4 naar SBS6. Zo ver is het nog lang niet en tot die tijd is de hoop gevestigd op zijn nieuwe programma DanceSing. Als we de promo's moeten geloven, brengt deze show de nieuwe Bruno Mars en Beyoncé voort, maar wanneer zelfs de winnaar van The Voice binnen een half jaar in de vergetelheid raakt, nemen we dat maar met een korreltje zout.

Het lijkt er wel op John de Mol geleerd heeft van The Voice en het uitgangspunt van DanceSing is dat de winnaar het talent en het doorzettingsvermogen moet hebben om internationaal door te kunnen breken. De winnaar moet daarom een echte entertainer zijn en niet alleen kunnen zingen, maar ook kunnen dansen. 

De jury bestaat daarom uit twee onderdelen. Gordon en Trijntje Oosterhuis beoordelen de zang, en de losse heupen worden beoordeeld door Timor Steffens en Kenzo Alvares. De deelnemers mogen tijdens de auditie kiezen voor welke jury ze eerst hun kunstje doen, maar als ze het eerste gedeelte van hun auditie verknallen, kunnen ze gelijk naar huis. 

De winnaar krijgt volgens SBS6 "de ultieme kick-start voor een internationale droomcarrière" en wordt daarbij geholpen door producer RedOne, die eerder werkte met supersterren als Lady Gaga, Jennifer Lopez, Enrique Iglesias en Britney Spears. 

Of de winnaar van DanceSing echt zo'n grote ster gaat worden, zie je vanaf vanavond wekelijks om 20:30 uur op SBS6

Foto: William Rutten
Foto: William Rutten

Als laatst overgebleven ster van RTL heeft Chantal Janzen het al druk genoeg. In het nieuwe programma Chantal komt werken krijgt ze er ook nog eens talloze baantjes bij. 

Net zoals voormalig RTL-collega's Linda de Mol en Wendy van Dijk heeft Chantal Janzen ook haar eigen tijdschrift, genaamd &C. Voor de website van het magazine gaat de presentatrice regelmatig op pad om nieuwe banen uit te proberen. In de rubriek Chantal komt werken ging ze onder andere aan de slag in een autogarage, het Amstel hotel en was Chantal zelfs even kassameisje bij de Albert Heijn. 

Chantal komt werken wordt in een nieuw jasje gestoken voor RTL 4. Het wordt dit keer geen snuffelstage, maar Chantal moet echt vol aan de bak. Bij de brandweer krijgt ze bijvoorbeeld gelijk een 24 uurs dienst en wordt ze vier keer op een nacht gewekt door een brandalarm, waarna ze gelijk de brandweerauto in moet. 

Chantal komt werken is te zien vanaf 28 maart om 20:30 uur op RTL 4.

Wij vertellen je alvast wat je deze week kan verwachten in The Bold and the Beautiful

Maandag

Ridge ruziet met Brooke. Hij is ervan overtuigd dat Bill toneelspeelt, alleen maar om Brooke voor zich terug te winnen. Bill laat Liam en Wyatt weten wat hij heeft besloten over de nalatenschap. Pam waarschuwt Eric voor Quinn.

Dinsdag

Katie wacht tot Thorne op zijn werk is en heeft dan een gesprek met Bill over hun zoontje. Steffy praat met Liam en Hope over de naderende feestdagen. Ze stelt voor hun meningsverschillen opzij te zetten.

Woensdag

Het is Thanksgiving en dat wordt gevierd bij Eric en Quinn. Iedereen is er: de Forresters, Logans, Spencers, Avants en Spectra's, en ze zijn allemaal voor een dagje aardig tegen elkaar.

Donderdag

In haar hoofd beleeft Taylor opnieuw de avond waarop ze Bill neerschoot. Ze is bang dat Bill haar alsnog verlinkt en ze naar de gevangenis moet. Steffy probeert haar gerust te stellen. Liam en Brooke praten over hoe Bill is veranderd.

Vrijdag

Bill verzekert Taylor ervan dat hij zich aan zijn belofte zal houden. Liam en Steffy praten over Taylor. Liam vertrouwt haar niet en wil dat ze bij baby Kelly uit de buurt blijft. Taylor gaat de confrontatie aan met Hope. Ze verwijt haar dezelfde streken uit te halen als haar moeder.

The Bold and the Beautiful wordt van maandag t/m vrijdag uitgezonden om 18:05 uur op RTL 8 en de volgende dag herhaald om 11:35 uur op RTL 4