Source
Foto: RTL

De zoektocht naar de opvolger van Twan Huys is in volle gang. En vooralsnog lijkt Beau van Erven Dorens de grootste kanshebber om plaats te nemen achter de desk van RTL Late Night!

Begin deze maand werd de stekker uit RTL Late Night met Twan Huys getrokken. Geen verrassing, gezien de dramatische kijkcijfers van de talkshow. Maar RTL kijkt liever naar de toekomst dan naar het verleden! Zo zou de zender in onderhandeling zijn met Beau van Erven Dorens om het stokje van Twan Huys over te nemen. Dat onthulde Beau gisteren bij het ochtendprogramma van Qmusic!

Gesprek

In een gesprek bij Mattie & Marieke vertelde Beau over zijn eventuele overstap naar de late avond: “We zijn in gesprek. Je ziet dat ik aan het glimlachen ben.” De presentator gaf in RTL Boulevard meer uitleg over deze onthulling. "We hebben dat timeslot ten onder zien gaan en om nou precies weer hetzelfde te gaan doen, lijkt me niet verstandig. Daar moeten we wel iets op gaan verzinnen."

Article continues after the ad

Heftige shit

Beau van Erven Dorens zal in de toekomst sowieso meer tijd krijgen. In RTL Boulevard liet hij doorschemeren dat dit tweede seizoen van Beau Five Days Inside voor hem de laatste keer is. "Het is gewoon heftige shit en ik zit daarnaast in allerlei andere programma's waar het ook niet al te eenvoudig is, dus laat me dat nou maar gewoon even niet doen."

Beau Five Days Inside is iedere dinsdag te zien om 20:30 uur op RTL 4.

More content below the advertising