Tijdens een bruiloft mag het nummer I Will Always Love You natuurlijk niet ontbreken en daarom gaat Glennis Grace dit nummer voor een gelukkig bruidspaar zingen.

Het is 45 jaar geleden sinds Dolly Parton het prachtige liefdesliedje I Will Always Love You uitbracht en in 1992 werd het nummer een wereldhit in de uitvoering van Whitney Houston. Reden genoeg voor Glennis Grace om I Will Always Love You niet alleen te zingen tijdens haar grootse concerten in Rotterdam Ahoy, maar ook tijdens de huwelijksceremonies van iedereen die vindt dat dit nummer niet op hun bruiloft mag ontbreken.

Wedding Crashen

Vandaag maakte de zangeres namelijk bekend dat zij op zaterdag 29 juni a.s. gaat wedding crashen! Bruidsparen die op die dag elkaar het jawoord geven, maken vanaf vandaag kans op een uniek en eenmalig optreden van Glennis Grace tijdens hun huwelijksceremonie. 
 

Article continues after the ad

Meld je aan

Bruidsparen, ceremoniemeesters, vrienden en familie van het bruidspaar kunnen zich vanaf vandaag opgeven door te reageren op whitneytribute.nl. Het winnende bruidspaar wordt op 29 juni verrast.

WHITNEY – a tribute by Glennis Grace is op vrijdag 6 en zondag 8 september 2019 te zien in Rotterdam Ahoy. Tickets zijn verkrijgbaar via whitneytribute.nleventim.nl en Veronica Magazine.

 

More content below the advertising