Kun jij wel een dagje ontspanning gebruiken? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op entreetickets voor de lekkerste wellnessresorts. 

Wij mogen 2 x 2 entreetickets weggeven voor een wellnessresort naar keuze. Het gaat om de volgende resorts:

De Veluwse Bron: een droomplek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Het wellnessresort, vlakbij Apeldoorn en Zwolle, ligt op een groot landgoed en biedt een enorme diversiteit aan sauna- en wellnessfaciliteiten.

SpaWell: Ontdek het mooiste en meest uitgestrekte wellnessresort van het Noorden: SpaWell. Laat u onderdompelen in de wereld van wellness en kom helemaal tot rust met een dagje pure ontspanning.

Article continues after the ad

Thermen Holiday: Ontdek één van de mooiste beauty-, sauna- & wellnessresorts in de Randstad! Thermen Holiday is dé perfecte plek voor dat momentje rust en ontspanning.

SpaWeesp: Wellnessresort SpaWeesp is een unicum op vele vlakken. Hier is het heerlijk even ontsnappen aan de drukte en de waan van alledag. 

SpaPuur: Ontdek de diverse sauna’s en beleef in de grootste Kelo opgietsauna van Brabant een ware opgietsensatie.

Elysium: Vlakbij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk vind je het sfeervolle wellnessresort Elysium. Met de meeste sauna’s, stoom- en zwembaden behoort dit resort tot de meest uitgebreide wellnessresorts van Nederland. 

Zwaluwhoeve: Midden in de Veluwse natuur vind je het meest centraal gelegen wellnessresort van Nederland. Dit unieke resort in stijl van een authentieke boerderij is onlangs geheel vernieuwd.

Via de website van Veronica Magazine kun je ook dagtickets kopen met veel korting. 

 

 

More content below the advertising