Café Hendriks & Genee begon zondagavond met een volgens vele kijkers onaangenaam en ongemakkelijk interview met Peter R. de Vries. Wilfred Genee geeft nu toe dat hij misschien te ver ging. 

"Ik was misschien iets feller dan eigenlijk de bedoeling was", zo gaf Genee gisteren toe in Veronica Inside op Radio Veronica. De presentator legde De Vries onder de pijnbank over zijn vermeende 'dubbele petten' en belangenverstrengeling. Beledigingen en venijnige opmerkingen vlogen over en weer. Co-presentatrice Hélène Hendriks kreeg eerder ook al felle kritiek op haar interviewstijl

Peter sloot 't gesprek zelfs af met de woorden: "Dit was het? Dan heb je een hoop tijd verspild."
 

Article continues after the ad

Wilfred Genee vs. Peter R. de Vries

Zowat álles uit De Vries' carrière kwam voorbij in het interview. Zijn vriendschap met Heineken-ontvoerder Cor van Hout, die keer dat hij Caroline Tensen een 'gangstersletje' noemde én zijn recente ruzie in RTL Boulevard, toen hij Olcay Gulsen verdedigde. Genee vroeg zich hierbij altijd af: waar ligt Peters belang nu écht? 
 


Harde clash

Het gezicht van Peter stond zondagavond constant op standje onweer, terwijl Genee stug doorvroeg. Hélène Hendriks zei na afloop dat het enorm ongemakkelijk voelde. "Ik zat er dubbel in, omdat ik mijzelf had voorgenomen om het een beetje luchtig te houden als het zou gebeuren," aldus Wilfred. "Maar dat lukte niet."
 


Wil je graag de hele uitzending van Café Hendriks & Genee terugkijken? Dat kan hier
 

More content below the advertising