De wedstrijd die je niet wil winnen, is terug. Roekeloze rijders en bange chauffeurs doen hun best om niet gekroond te worden tot De slechtste chauffeur van Nederland

Een rijbewijs betekent niet automatisch dat je een goede chauffeur bent en sommige mensen hebben echt een heropvoedingscursus autorijden nodig. Voor het nieuwe seizoen van De slechtste chauffeur van Nederland zijn weer een aantal roekeloze rijders verzameld en daar zitten ook een paar BN'ers tussen, zoals Rowan en Louisa, het extravagante koppel uit het TLC-programma Onze Transgender Liefde. Volgens Louisa rijdt Rowan als een combinatie tussen "de knight rider en the speed for need".

Een andere bekende deelnemer is PowNed-verslaggever Dennis Schouten. Volgens zijn cameraman let Dennis achter het stuur op alles behalve het autorijden. Dat heeft hij gemeen met de 81-jarige An. Zij ziet dingen te laat of helemaal niet en rijdt volgens haar broer Willem als "een oud wijf". 

De deelnemers moeten een aantal oefeningen uitvoeren, zoals slippen in de bocht en fileparkeren in de regen, en krijgen individuele bijspijkeroefeningen. De bestuurders die hier niks van leren, en een gevaar op de weg blijven, maken kans op de titel van De slechtste chauffeur van Nederland

De slechtste chauffeur van Nederland is vanaf vanavond wekelijks te zien om 20:30 uur op RTL 5.

Foto: William Rutten
Foto: William Rutten

Als laatst overgebleven ster van RTL heeft Chantal Janzen het al druk genoeg. In het nieuwe programma Chantal komt werken krijgt ze er ook nog eens talloze baantjes bij. 

Net zoals voormalig RTL-collega's Linda de Mol en Wendy van Dijk heeft Chantal Janzen ook haar eigen tijdschrift, genaamd &C. Voor de website van het magazine gaat de presentatrice regelmatig op pad om nieuwe banen uit te proberen. In de rubriek Chantal komt werken ging ze onder andere aan de slag in een autogarage, het Amstel hotel en was Chantal zelfs even kassameisje bij de Albert Heijn. 

Chantal komt werken wordt in een nieuw jasje gestoken voor RTL 4. Het wordt dit keer geen snuffelstage, maar Chantal moet echt vol aan de bak. Bij de brandweer krijgt ze bijvoorbeeld gelijk een 24 uurs dienst en wordt ze vier keer op een nacht gewekt door een brandalarm, waarna ze gelijk de brandweerauto in moet. 

Chantal komt werken is te zien vanaf 28 maart om 20:30 uur op RTL 4.

Wij vertellen je alvast wat je deze week kan verwachten in The Bold and the Beautiful

Maandag

Ridge ruziet met Brooke. Hij is ervan overtuigd dat Bill toneelspeelt, alleen maar om Brooke voor zich terug te winnen. Bill laat Liam en Wyatt weten wat hij heeft besloten over de nalatenschap. Pam waarschuwt Eric voor Quinn.

Dinsdag

Katie wacht tot Thorne op zijn werk is en heeft dan een gesprek met Bill over hun zoontje. Steffy praat met Liam en Hope over de naderende feestdagen. Ze stelt voor hun meningsverschillen opzij te zetten.

Woensdag

Het is Thanksgiving en dat wordt gevierd bij Eric en Quinn. Iedereen is er: de Forresters, Logans, Spencers, Avants en Spectra's, en ze zijn allemaal voor een dagje aardig tegen elkaar.

Donderdag

In haar hoofd beleeft Taylor opnieuw de avond waarop ze Bill neerschoot. Ze is bang dat Bill haar alsnog verlinkt en ze naar de gevangenis moet. Steffy probeert haar gerust te stellen. Liam en Brooke praten over hoe Bill is veranderd.

Vrijdag

Bill verzekert Taylor ervan dat hij zich aan zijn belofte zal houden. Liam en Steffy praten over Taylor. Liam vertrouwt haar niet en wil dat ze bij baby Kelly uit de buurt blijft. Taylor gaat de confrontatie aan met Hope. Ze verwijt haar dezelfde streken uit te halen als haar moeder.

The Bold and the Beautiful wordt van maandag t/m vrijdag uitgezonden om 18:05 uur op RTL 8 en de volgende dag herhaald om 11:35 uur op RTL 4