Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Gordon weg gaat bij RTL. Jammer genoeg verdwijnt hij niet volledig van de buis, maar gaat de grapjurk vrolijk verder bij SBS. Nu zoekt RTL iemand die zijn rol kan overnemen. Dit doen ze door middel van het nieuwe programma Screentest

In het nieuwe programma laten twaalf presentatietalenten zich van hun beste kant zien om een contract bij RTL te winnen. De cupido van Nederland, Robert ten Brink, zal het vaste jurylid zijn. Daarnaast zijn er elke week twee nieuwe juryleden te gast die de punten uitdelen. Zij bepalen wie de perfecte vervanging wordt voor Gordon. Zal de winnaar ook net zo vaak klagen? 

Tijdens het programma moeten de deelnemers in een-op-eenduels opdrachten uitvoeren die zijn gebaseerd op bekende programma’s uit het verleden. Zo komen o.a. Lingo, Rad van Fortuin en Man Bijt Hond aan bod. De scènes worden in de studio of op locatie door de kandidaten nagespeeld. 

Screentest is vanaf vanavond 20:00 uur elke week te zien op RTL 4.

Ruud Feltkamp heeft het te druk met zijn eigen bedrijf en moest daarom na twaalf jaar afscheid nemen van Goede tijden, slechte tijden

Bijna een miljoen mensen, om precies te zijn 927.000 kijkers, zagen gisterenavond hoe Noud Alberts afscheid nam van Meerdijk. Zijn liefdesleven was een puinhoop en hij besloot daarom te vertrekken naar Tokyo, maar niet zonder eerst afscheid te nemen van grote liefde Nina. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Noud neemt afscheid van ‘zijn’ #Nina...😪💔 #afscheid #gtst

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Acteur Ruud Feltkamp speelde bijna twaalf jaar lang Noud Alberts, de kleinzoon van Laura. Hij stopt met de rol omdat hij zich wil richten op zijn bedrijf Cryptohopper, waarmee hij het mensen makkelijker maakt om te handelen in cryptocurrency zoals bitcoin. In die twaalf jaar GTST heeft Feltkamp heel veel beleefd zoals je kan zien in deze mooie terugblik. 

Goede tijden, slechte tijden is dagelijks te zien van maandag t/m vrijdag om 20:00 uur op RTL 4. Digitale centen verdienen met het bedrijf van Ruud Feltkamp kan via de site Cryptohopper

Het Nederlands elftal doet het goed in The Nations League en als het team vanavond afrekent met Frankrijk is Oranje weer een stuk dichterbij de finale. 

Met een thuiswedstrijd in de Rotterdamse Kuip lijkt Oranje in het voordeel te zijn en dat kan het team van Ronald Koeman goed gebruiken in de wedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk. Na eerder verloren te hebben met 2-1 moet het elftal zich nu herpakken en de Fransen zien te verslaan. Dan is gelijkspel met Duitsland voldoende om de poule te winnen en door te gaan naar het finaletoernooi van de Nations League volgend jaar juni. 

Nations League: Nederland - Frankrijk begint om 20:25 uur met de voorbeschouwing en de wedstrijd is live te volgen vanaf 20:45 uur op NPO 1.