Het negentiende seizoen van Wie is de Mol? gaat vanavond van start. Het programma heeft weer een blik BN'ers opengetrokken, waarvan eentje de Mol is. Wij zetten de deelnemers op een rijtje.

Van links naar rechts:

Nikkie de Jager

Van YouTube naar je televisiescherm. NikkieTutorials duikt overal op en kon haar werk als visagiste gebruiken als smoes om lang van huis te zijn. "Ik reis heel veel voor m'n werk. Iedereen denkt dat ik een product aan het ontwikkelen ben in Los Angeles."

Article continues after the ad

Evelien de Bruijn

De presentatrice ken je waarschijnlijk als een van de gezichten van Hart van Nederland, Evelien blijkt ook een hele fanatieke kandidaat te zijn. "Ik ga er alles, maar dan ook alles aan doen om te winnen. Ik ga heel goed om me heen kijken en heel goed luisteren."

Jamie Trenité

Rijzende ster Jamie is de presentator van Jules Unlimited en zo nu en dan tafelheer bij DWDD. "Als kandidaat ben ik iemand die de groep volgens mij wel een beetje aanzwengelt."

Evi Hanssen

De Vlaamse presentatrice werd bekend in Nederland als het gezicht van Expeditie Robinson, dit keer is het Evi zelf die een spelletje speelt. "Ik denk dat ik vrij flexibel ben. Ik pas me makkelijk aan in situaties."

Rick Paul van Mulligen

De acteur uit onder andere A'dam - E.V.A., Rundfunk en De Grote Improvisatieshow vond het erg leuk om zijn deelname geheim te houden. "Vooral omdat ik zo'n goeie leugen heb en iedereen er met open ogen intrapte."

Robert van Beckhoven

Bakker, patissier, presentator, jurylid en misschien ook de Mol? Robert van Beckhoven is van alle markten thuis en gebruikt dit in zijn voordeel. "Ik ben een allemansvriendje. Met iedereen lekker makkelijk praten zonder dat ze in de gaten hebben dat ik ze uithoor."

Merel Westrik

Als presentatrice van het dagelijkse RTL Nieuws had Merel een goed excuus nodig om lang weg te blijven voor de opnames van WIDM. "Ik heb gezegd... En dat spijt me, lieve collega's... Ik heb gezegd dat ik geopereerd word aan mijn keelamandelen."

Nielson

Onder zijn echte naam Niels Littooij laat zanger Nielson een nieuwe kant van zichzelf zien. Zijn strategie: "Ik ga mezelf in toom proberen te houden tijdens de opdrachten, want anders gaan zoveel dingen langs je heen." 

Sarah Chronis

De actrice uit Onderweg naar morgen, Divorce en Bloedlink is een grote fan van het programma. "Toen ik gevraagd werd, heb ik mijzelf niet gek gemaakt door alle seizoenen opnieuw te bekijken. Want ja, je moet er maar gewoon instappen en op je gevoel afgaan."

Sinan Can

Onderzoeksjournalist en documentairemaker Sinan Can gebruikt zijn ervaring om het spel te spelen. "Ik reis al een aantal jaren door oorlogsgebieden. Daar moet je ook een overlevingsinstinct hebben en strategisch zijn. Tien stappen vooruit denken. Ik denk dat dat mij heel erg gaat helpen in dit programma."

Wie is de Mol? start vanavond om 20:30 uur op NPO 1. Wil je meer informatie over de kandidaten? Bekijk dan hun profielen op de website van Wie is de Mol?

Nikkie de Jager

Evelien de Bruijn

Jamie Trenité

Evi Hanssen

Rick Paul van Mulligen

Robert van Beckhoven

Merel Westrik

Nielson

Sarah Chronis

Sinan Can

More content below the advertising